Introvertált pasik, szeretitek, ha egy lány "udvarol"?
Én szeretem, ha tetszik a lány. Ha nem tetszik, akkor is tisztelni fogom érte és korrekt módon megmondom neki, hogy megtisztel, de nem az esetem.
Igazából én tényleg tisztelem az ilyen nőket, mert ők valóban értik, hogy mit jelent egyenrangúnak lenni egy férfival. Persze azért a kezdő lökés után a férfinak is illik aktívan kezdeményeznie szerintem, ha kölcsönös a bizalom.
Ó és a túl sokat huncutkodó lánykák nálam előbb-utóbb bizony ki szoktak kapni a sok rosszalkodás miatt, habár annyira nem szokták bánni. :-D
Hát ez meseszép lenne, én konkrétan szociális fóbiás vagyok, nem csak pusztán introvertált. Ha ez megtörténne, és ő is tetszene, nyilván összeszedném magam, és én is minden tőlem telhetőt megtennék.
Az ilyen említett szívecskés dolgoktól én el tudnék olvadni, még akkor is, ha nem tetszene az illető kinézetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!