Ha egy nő beszél nekem az érzéseiről azt azt jelenti, hogy megbízik bennem vagy hasonló?
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 14:28
1/9 anonim válasza:
Sokat szerintem ne képzelj bele szerintem. A nők azt akarják hogy meghallgassa őket valaki
2/9 A kérdező kommentje:
nem képzeltem belé sokat , csak nekem még nők beszéltek ilyen komoly dolgokról
2018. dec. 13. 14:37
3/9 anonim válasza:
Ne csak a "bizalom" merüljön fel benned, hanem az is, hogy talál szánalmat akar kelteni, aztán kihasznál.
4/9 anonim válasza:
Az átlag nő örömmel borítja rád a legméyebb lelki mizériáit is, ha odaadóan hallgatod, és végig helyeselsz neki. Az összes női(!) félrelépés nem a szex miatt van, hanem pont azért, mert hosszú kapcsolatban a társa már elhanyagolja ezt a kötelező lelkizést, de mindig van egy új srác, aki még issza a szavait.
5/9 anonim válasza:
Nem. Az azt jelenti hogy kell egy érzelmi szemetes "barát". Innen már csak legjobb barát lehetsz.
6/9 anonim válasza:
A legtöbb nő egész nap beszél.
Elmondják a legbelső titkaikat is bárkinek aki szembejön.
7/9 anonim válasza:
55% Anyukádnak told ezt a folyamatos nőgyűlölő hisztit, amit itt művelsz...ja akkor nem adna zsebpénzt neked. :/
8/9 anonim válasza:
Igen, lehetséges, hogy megbízik benned, és pl.: hasznosítható ötletre vár tőled.
9/9 anonim válasza:
15:38
Látom, hogy magadra ismertél!
Amúgy nem illik itt anyázni, még akkor se, ha neked nem is volt soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!