Ti mentek beteg iskolába vagy munkahelyre?
Mióta dolgozom nincs az az isten, hogy bemenjek betegen... Még vezetni sem tudok normálisan.
Viszont gyerekkoromban, illetve még tanultam, ez volt a legnagyobb konflikzus a szüleimmel. De egyszerűen nem értem, mire jó betegen enni, főleg egy gimibe, vagy netán általánosba... Jó tanuló volzam, be tudtam pótolni. Rengetegszer volt, hogy betegen elcsesztem valami dolgozatot, olyankor mintha be lennék rúgva. Nem értettem, hogy másnak, hogy engedik meg, hogy nem csinálnak ügyet. Főleg, hogy gimiben olyan volt az osztályunk, hogy mindenki kb. 150-200 órát hiábyzott, mindrnt be lehettt pótolni. Ellenben apám minden szívfájdalom nélkül beküldött lázasan és a "hijjánzás" volt a legnagyobb bűn. Amikor fogszabályozásra jártam, akkor os autózott napi 150 km-ert, de nem engedte, meg hogy ne menjek aznap... Egyedül, ha köhögtem maradnom kellett/lehetett, pedig akkor rosszul se szoktam lenni és inkább mentem volna... Miért ő dönti el és miért akkora bűn... Mert nem akartam iskolába menni állítólag, ami teljes baromság, sosem kamuztam.
Ez valamo fétis és iskola mánia volt náluk, pedig máshol sehol se csinálnak így. Barátnőmnek 200 óra felett mondta az anyja, hogy elege van, hogy mindig elkap valamit, de ilyen szintig nem fajult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!