Az miért van hogy a sikeres, jól élő emberek sokkal pozitívabbak?
Nekem is volt olyan időszakom, amikor 9 órákat aludtam, kevés dolgom volt (pl BSc legvégén), nagyokat túráztam hétköznap (egész nap szembejött velünk kb 2 ember), volt pénzem.
Akkor sokkal boldogabb voltam, mint most és igen, pozitívabb is, a jövőt és mindenféke gondot pozitívabban szemléltem, mint most.
maga a siker is sok esetben megköveteli a pozitív hozzáállást, de van aki sikeres valamiben és azt is nyűgnek éli meg, vagy egyáltalán nem koncentrál rá, hanem más negatív dolgokra koncentrál
én sikeres vagyok és jól élek, de ezért sokat is dolgoztam
ezt bárki elérheti, csak sokan nem hisznek magukban, úgy gondolják, hogy nekik ez nem jöhet össze
persze azért fontos, hogy maradjunk a realitások szintjén, ne akarjon mindenki 2 év alatt Bill Gates vagy Zuckerberg lenni, de ha valaki nagyon sokat dolgozik érte még az a szint is elérhető
az a gond az emberekkel, hogy irigyek és féltékenyek
ha másnak valami összejön, akkor az fáj nekik
vagy amikor csak a tervekről mesélsz másoknak, hogy mit szeretnél, akkor sokszor lehúznak: "áá az neked nem fog menni" "ez hülyeség"...
és sok esetben még a "sok sikert" mögött is féltékeny érzések húzódnak meg
amikor beszélgetek valakivel aki mondjuk hasonló területen tervez karriert, vagy valamit megvalósítani, mint én, akkor elmondom neki én hogyan látom a dolgokat (pozitív és negatív egyaránt), én hogyan csináltam a saját dolgaimat és hogyan csinálnám az ő helyében
aztán ő maga dönt, én csak elmondtam a tapasztaltaimat és a véleményemet
ami még fontos, hogy elmondom, hogy a végén hogyan látom a dolgot, milyen buktatót látok, DE ennek ellenére ne adja fel, mert lehet egy apró módosítás miatt ez a dolog is megoldódik, vagy épp a piac változik és mégis bejön neki az eredeti elképzelése
sokaknak egy kis biztatás és útmutatás elég ahhoz, hogy elinduljanak a sikerhez vezető úton, csak sajnos sok esetben elveszik a kedvét
ha sikert szeretnél elérni az a te célod, te dolgod! ha sikerül az is a te érdemed, ha elbuksz az is a te bukásod!
És mit gondolsz hogy válik valaki sikeressé?
Úgy, hogy tesz érte.És miért tesz érte?
Innen már úgy hiszem, ki lehet logikázni.
Nem terheltek az anyagiak miatt. Ennyire egyszerű.
Ha nem kell feszengeni, hogy meg legyen a napi betevő, és még kicsit költekezhetnek pl magukra is; olyan ruhákat venni, amiben jól érzik magukat; tehát nem feszengenek, mert van miből a tejbe aprítani. Nyaralni is el tudnak menni, ha környezetváltozás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!