Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ferfiak! Titeket zavar, ha...

Ferfiak! Titeket zavar, ha egy no sok ferfival volt? 30as vagyok es 15 ferfi volt az eletemben.

Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 23:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
34%

Hogy lenne sok? Ezt maximum olyan csávó írja, aki 30 éves létére nem volt 15 nővel. Én 26 éves vagyok, olyan 25-35 nővel/lánnyal voltam, sose számoltam, van, akinek a neve se ugrik be.

Volt olyan csajom, akinek ugyanennyi volt. Amúgy ez férfiak nagyon gáz. Mert amúgy elvárjátok, hogy jó legyen a barátnőtök az ágyban.

De hát kefélni, meg szüzen maradni nem lehet. AKi jó az ágyban, az nem könyvekből tanult meg szexelni.

2018. dec. 8. 19:41
 32/37 anonim ***** válasza:
nem kell az orrara kotni a szamokat. nalam a legtobb ferfi mindig a 3. volt. akkor is ha mar a sokszorosanal tartottam. a 2. ferjem eleg nagy noimado volt fiatalon nala nem volt gond hogy tudta sok ferfi volt az eletemben, de szamszeruleg neki se mondtam meg. egyreszt mert magam se tudnam megszamolni es mert nincs is jelentosege. de a tiednel kerdezo lenyegesen tobb volt es sokkal rovidebb ido alatt, ugyhogy ne izgulj ezen.;-))
2018. dec. 13. 08:38
 33/37 anonim ***** válasza:
te jo eg minek hozod ide a vallast? en ateista vagyok nekem tok mindegy miert halt meg a Jezus meg hasonlok. jobb ha a szamoknal maradsz az istenezes helyett.
2018. dec. 13. 08:40
 34/37 A kérdező kommentje:
Vigyazz mert van pokol is
2018. dec. 13. 12:07
 35/37 A kérdező kommentje:

Sajnos csak ugy tudok elni egy parkapcsolatban,ha mindent oszinten elmondok.

Ha nem erdekelne mert egy uri ember,ilyeneket nem kerdez...az meg jobb lenne.

2018. dec. 13. 12:09
 36/37 anonim ***** válasza:
Pokol. En is ebben bizok :D
2018. dec. 13. 20:26
 37/37 anonim ***** válasza:
en nem felek a pokoltol mivel ateista vagyok edesmindegy nekem mit mond a vallas. Kerdezo ha meg ugyis elmondod akkor mirol beszelunk?
2018. dec. 15. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!