Ez a fogadtatás bunkóság?
Egy sétálós programra mentem (felnőtt korosztály, sokan társ nélküliek, nyitott program), gyülekezőkor már a csoport jórésze ott volt, mikor érkeztem. Az érkezésem iránya és a hely alapján adott volt, hogy odaálljak egy nő mellé, aki nem volt teljesen ismeretlen, a múltkoriban (hasonló programon) egy ismerős nő társaságában volt, és így hármasban volt rövid beszélgetésünk.
Most köszönés után ott állok, nem szorosan mellette, és kisvártatva (miután még egy valaki érkezett) kérdezi tőlem:
Nem lesz túl hideg ez a kesztyű?
Mi a benyomásotok az illetőről,
mit válaszolnátok?
18: most kiégtem :D
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi volt a másik nőnek a benyomása rólad :D
Nem csodálkozom, hogy magányos vagy.
Az én benyomásod rólad, hogy beszélgessen veled a nyári villám.
Jó, akkor leírom amit hallani akar a kérdező és az egyetlen válasz amit elfogad:
De igen, hatalmas bunkóság volt a részéről, hogy elkezdett okoskodni, nem vagy szimpatikus neki emiatt történt ez a hatalmas kötekedési incidens. És ez az oka hogy nincs egyetlen barátod sem, mivel az összes ember hülye, kötekedni akar, csak te vagy normális. Meg itt gyakorizók is mind rosszindulatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!