Van olyan zenei vagy bármilyen más ízlés, ami alapján megítéled a másik embert?
Figyelt kérdés
Egyrészt ha valaki elmondja, hogy ezt vagy azt szeretik, sokan rögtön leszólják, hogy az milyen gáz. Közben másik kérdéseknél valaki megkérdezi, gáz-e valamit hallgatni, és az emberek kioktatják, hogy miért nem vállalja önmagát. Szóval most őszintén: van olyan, hogy az ízlése lapján megítélsz embereket? Van olyan zene, film, akármi, ami után nem lenne már szimpatikus neked egy másik ember, ha azt szeretné?2018. dec. 1. 20:49
11/13 A kérdező kommentje:
8-as, miért, amúgy miket hallgatsz (név nélkül itt leírhatod).
Utolsó előtti: és ha mondjuk tetszene egy lány/nő (azt gondoltam, férfi vagy, ha nem, akkor fordítsd meg), és amúgy tök jól kijönnétek, de pl. Justine Biebert hallgatna, akkor az már úgy rossz lenne? Meg hol a határ? Pl. lehet, hogy Justin Biebert hallgat, de mondjuk a filmes vagy másmilyen ízlésetek meg tök ugyanolyan.
Én azt nem szeretem, ha valaki gagyi poénokon nevet. Mármint az alpári vígjátékokra gondolok.
2018. dec. 2. 12:19
12/13 A kérdező kommentje:
De ha olyasmit hallgat pl., amit én nem szeretek, de meg tudja indokolni, hogy miért (tehát nem azért hallgatja, mert most az a menő, vagy mert az folyik a csapból is, hanem el tudja mondani, hogy pl. neki a dalszöveg vagy a zene-e a fontosabb stb.), akkor az részemről rendben van.
2018. dec. 2. 12:20
13/13 anonim válasza:
8.-as vagyok. Hip-hop zenét hallgatok ebből írtam a szakdolgozatomat. Nő vagyok. Már nem érdekel ki mint szól hozzá. 1996 óta szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!