Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt a fiúknak,...

Miért mondják azt a fiúknak, mikor egy lánnyal veszekszik, hogy "mivan szűz vagy"?

Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 18:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jaj igen egyebkent egy sima levél már frocsoges?🤗 Biztos nagyon f**za lehet "menonek"erezni magad gyakorikerdeseken.🤣
2018. nov. 27. 09:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát igen aki így kezd egy privát üzenetet hogy: "Hallod ez milyen szanalmas xddd"... későbbi üzenetben meg úgy kezded hogy: "Szánalmas gyökér vagy"... Az nem fröcsögés...

Amúgy én megértem a frusztrációdat, százalék alapján én azt mondanám hogy a többség megértette amit írtam csak néhány embernek okozott problémát (köztük neked is), de tudod mit, igazad van, az én hibám, a jövőben majd igyekszek olyan kommenteket írni hogy még a legretardáltabb sorvadt agyú kretének is megértsék!

2018. nov. 27. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:
A kettes pont azért írta szarkasztikus hangvételű kommentjét, mert szerinte rossz, hogy bizonyos emberek újabb és újabb beszólásokat honosítanak meg, hogy másokat bánthassanak. Erre a kérdező a torkának ugrott privátban. Na, ez pont egy olyan eset, amikor a #2 jogosan feltehetné a kérdést, hogy "Mi van, szűz vagy?". Utalva ezzel arra, hogy a kérdező szexuális életének hiányából fakadó frusztrációja agresszió formájában nyilvánul meg. Tessék, szemléltettétek is egy példával a választ! :D
2018. nov. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!