Szorongásra, depresszióra jó az alkohol?
Igen, azt lehet olvasni hogy az alkohol oldja a feszültséget. De én inkább a társadalomból való kivonulást javaslom akár csak 1-2 órára, tehát átmeneti időre például a természetbe vagy ritkán lakott tanyavilágba. Kerékpározva mégjobb mindez. Nyáron a határ és Bécs közti nemzeti parkban kerékpároztam, kb. 20 évet fiatalodtam tőle. És még mindig csodálkozok magamon hogy a városban ahol lakom, bizonyos nehézségek felmerülése ellenére is hogy tudok ilyen nyugodt és optimista lenni. Ha nem túráznák a természetben akkor tuti hogy ideges és szorongó lennék.
Régen a hétvégi házakat is azért építették a városiak hogy ott elvonulva a társadalomból, a természetben egy rövid időre nyugis és szabad parasztemberek (gazdálkodók) lehessenek. Tudva azt hogy ott nincs számla, stb.
Bütyök és Matula bácsi sem alkoholt használ a megnyugvásra hanem ahogy viccesen mondani szoktam, ősemberi életmódot:
Ne legyünk már ennyire konzervatívak, kérem. A szorongásra és depresszióra a kannabisz az egyetlen jó megoldás. Már ha ésszel fogyasztják és mondjuk vaporizálva és mondjuk csak esténként alvás előtt pár órával. Gondoljunk az ártalomcsökkentésre is. Bónusz pont ha CBD is van mellé.
Inkább nevezzenek egy füves senkinek, mint egy alkoholista ge¢inek. Később megköszönitek.
Sajnos akinek a problémás szervezetére(idegrendszerére) "gyógyszerként" hat az alkohol,az nagyon hamar teljes alkoholfüggővé válhat,legtöbb esetben válik is,ami nagyon nagyon rossz!
Az alkoholfogyasztás semmire nem jó!Maximum ritkán egy kevés,amúgy semmi értelme,nem is olcsó alkesznak lenni,és rengeteg napi tevékenységben gátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!