Munkanélküliek! Mit csináltok, mivel ütitek el az időt?
Simán elmegy, ha nem csinálok semmit is. Mindig is akkor volt a legtöbb időm, ha rengeteg dolgom volt, fene se érti...
Amúgy tartós netfüggőséggel és nagy kíváncsisággal nem gond. S éveket tudok majdnem nonstop olvasni csak Harry Potter fanficekből. Vagy gyk-zni szintén éveket. Ijesztő, de ez van.
De olvasni is végig tudnék egy életet, ott a Youtube, ésatöbbi.
Táplálkozásra akkor is sokszor elmegy 4 óra, ha nem akarom. Házam is van, kertem is (arra bármennyi idő elmegy, pláne a kivágott fák elbográcsozásával együtt. sose fogynak el, örülünk, ha a kis ágakat sikerül).
Csak mert utálok takarítani, el tudok szöszölni bent is.
Túrázni is szoktam, egy időben napi 4 órát gombásztam... S a gombákat azonosítani is kell s a tuti ehetőket megfőzni.
Aztán az embernek vannak azért tervei az életére vonatkozólag. Én meg akarok tanulni rajzolni, de tehetségem nincs hozzá. Egy élet is kevés lesz.
Néha designolásból szerzek pénzt s az idők folyamán programoztam is.
Játékok, filmek, tudományos cikkek, kreatív hobbik, a sor végtelen...
“Táplálkozásra akkor is sokszor elmegy 4 óra, ha nem akarom.”
Mennyit eszel, te jó ég... nem csoda, ha nincs időd munkát keresni, ha napi 4 órán át csak kajálsz. Ki finanszírozza ezt a kis hobbidat?
Főiskolán 3 tárgyam maradt ebben a félévben, mert csúsztam, nagyon kevés időm veszi el a fősulira bejárás és a tanulás sem sokat.
Állást keresek, főzök, takarítok, ügyeket intézek, olvasok, minőségi időt töltök rokonokkal, barátokkal, fejlődök a hobbimban (műkörmözés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!