Akik eldobálják a csikkeket miért nem érzik gáznak?
Nekem a táskàm sokszor tele van szeméttel, mert ha nincs kuka a közelemben, akkor bevàgom a tàskàba a kidonandó cuccot :D otthon meg elfelejtem kidobni..
Ez nagyon megmaradt nekem: még régebben volt, mentem a buszhoz, közben kifújtam az orrom és a taknyos zsebkendőt eldobtam.. nem volt senki az utcában, nem látott senki, mégis hihetetlenül lelkiismeret furdalásom lett.. vissza mentem és inkább felvettem a zsepit. Egyszerűen nem is illet a képbe, a látványba, elrondította az az egyetlen zsebkendő az egész utca képét.. tudom furán hangzik :D de na, én is fura vagyok.
Volt, hogy vittem valakit A-ból B-be autóval és valami szemetet csak úgy kidobott az ablakon.. nézek rá.. mondom mégegyszer kidobsz valamit, letöröm a kezed :D másik ismerősömre időben sikerült rászólnom, már dobta volna mi a szemetet.. mondtam, hogy hagyja nyugodtan a kocsiban majd kidobom, megférünk mellette (csokispapír volt)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!