Mennyi pénzed lenne, ha mindet visszakapnád, amit hülyeségre költöttél?
Figyelt kérdés
Random kérdés☝🏻2018. nov. 14. 02:05
1/15 anonim válasza:
Nem sokkal több, mint most van.
Alapvetően sóher vagyok, nem szórom a pénzt hülyeségekre.
2/15 anonim válasza:
Úgy 7.000.000 forint. Szomorú de igaz. Nem volt semmire szükségem ezekből a hülyeségekből csak azt feltételeztem.
3/15 anonim válasza:
Már gondolkodtam ezen, kb 3 millió...
6/15 anonim válasza:
Ha a dohányzás is hülyeségnek számít, akkor nagyon sok :o
7/15 A kérdező kommentje:
A dohányzás is persze!
2018. nov. 14. 12:05
8/15 anonim válasza:
Valszeg nagyon sok, viszont nem érné meg emiatt elveszíteni az emlékeimet. Számomra az élmények sokkal többet jelentenek a pénznél, akkor is, ha hülyeségek.
9/15 Metionin válasza:
Nem sok. Eddig nem éltem olyan színvonalon hogy hülyeségre költsek, most meg már megszoktam hogy nem költök hülyeségre akkor se ha lenne miből.
10/15 anonim válasza:
ha a nyaralásokat is annak vesszük, akkor bőven 10 milla fölött, viszont ahogy az utolsó is említette: az élményekért megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!