Van olyan kövér, nagy darab lány aki?
...aki szereti magán a felesleget, illetve, szereti fogdosni / maszírozni a zsírpárnáit, illetve ha kifejezetten szeretné ha a párja odáig lenne a zsírpárnáitól és kényeztetné egy kicsit gyengéden. Vagy mindenki visszataszítónak találná?
Persze nem arra gondoltam, hogy szétmarkolássza szegény lányt! Hanem pl. előjátéknál szépen érzékien végigsimogatja, puszilagatja. Illeve kinek mi az ami beleférne?
Légyszi csak komoly válaszokat!
Van olyan. Bár nem ismerem a mai 20as lányokat, de huszonévesen még rejtegettem ezeket az "extrákat". A mai Y generáció biztos más már.
Viszont a finomkodást hagyjuk a végére. Ha valaki kívánja a husit, az legyen határozott. Kézfogásból is erős a jó, hát még más fogásból. :)
44L
Én is a kövér nőket szeretem, mindig is duci párom volt. Kérdésedre azt kell mondjam, sajnos ritka, hogy egy nő olyan szinten elfogadja a kövérségét, amire Te gondolsz, szóval , hogy élvezettel markolássza a saját háját, izgassa a kövérsége. Életemben (sajnos csak) 2 ilyen valakit ismertem, egész más dimenziójú kapcsolat volt..imádtam:))
Legtöbb esetben már akkor is szerencséd van, ha a duci párod nem becsmérli rendszeresen a saját testét. Olyan is volt, hogy ilyen kijelentésektől besokallatam, és odaálltunk meztelenül egy egész alakos tükör elé,ahol minden kis hájas részéről megmutattam neki, miért szép, mi benne a szép és nekem miért tetszik nagyon. Jót tett a kapcsolatunknak is.
Nagyon más az, ha a nő undorító kövér disznónak nevezi magát, ez kiábrándító, ez számomra azt jelenti, hogy nem érti, hogy igenis tetszik nekem, és
más az, ha játékosan mondja, hogy nézd milyen jó hájas disznó vagyok...:))) az ilyen imádnivaló..az iylen egy bizalmi szint.
Remélem segítettem.
F/39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!