Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ma mennyi pénz...

Szerintetek ma mennyi pénz kell ahhoz, hogy valaki egyedül megéljen?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok,ha valakit nem érdekel a párkapcsolat,tudatosan szingli,és egyedül szeretné leélni az életét.

Szerintetek milyen jövedelem szükséges ehhez?

Tegyük fel saját ingatlanban élve,ami nem nagy,may egy 1,5 szobás panel.

2018. nov. 11. 00:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Most akkor mond el magyarul is! Köszcsi
2018. nov. 11. 20:29
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

19# Örökség nélkül nem is lenne házad :D

Te többnek hiszed magad a másnál, közbe csak egy selejt vagy és az is maradsz :D

Vajon ha nem lett volna örökséged lenne házad? Erre a kérdésre mindenki tudja a választ. :D

2018. nov. 11. 20:33
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg, hogy volt örökségem és több vagyok, mint ti :) Cupp :* fáj az irigység tudom, hogy égeti a kakis lelkedet. :)
2018. nov. 11. 20:59
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

19

ebből a 19-es írásodból látszik,hogy egy idegbeteg kis csóró gyerek vagy,aki kibont esténként néhány sört pár alkesznak 80 ezres fizetésért,és mindenkit utál,akinek 5 Ft-tal többje van.És e mellett te vagy az a tipikus arc,akinek mindig épp az aktuális miniszterelnök a szemét.Ha most mondjuk Gobbi Hilda lenne a miniszterelnök,akkor őt szidnád.Neked mindegy minden,csak az a lényeg,hogy nem te akarsz feljebb jutni,hanem minden ember éljen üres hűtővel 3 szelet pizzán.

Hát ez nem fog menni ember.

2018. nov. 11. 21:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Semmi közöd, hogy mennyit keresek. De jelzem az Én vendéglátóhelyre nem alkeszok járnak hanem nálad tanulttabb emberek! Hajrá Fidesz! Wihihiiii
2018. nov. 11. 21:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja és Engem mások szenvedése meg kilakoltatása boldoggá tesz. Nem sokaknak van több, mint nekem. Főleg nem annak, akire épp gondolok. Hahahahhh na páá
2018. nov. 11. 22:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Sok sikert a 3 szelet pizzához :)))

Na pápáá!

2018. nov. 11. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!