Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az van hogy mások érzései nem...

Az van hogy mások érzései nem igazán tudnak érdekelni tehát nem igazán vagyok empatikus de attól még úgy érzem hogy el kell játszanom hogy érdekel. Ez most mi? Nem értem mert ez lehetne empátia de nem hinném hogy az. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2018. nov. 6. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen vagyok, bárki bármi problémáját mondja teljesen csúnyán mondva leszar... de mindig próbálom erőltetni magam mintha úgy látszódna érdekel és próbálok olyanokat mondani amik ilyenkor hasznosak lehetnek, de igazából nem is figyelek rá mit mond, csak várom hogy békén hagyjon. Szerintem én enyhét pszichopata vagyok ilyen téren. Pedig nem akarok én senkinek se rosszat csak szimplán én soha senkit nem terhelek a bajommal és zavar ha más akar engem terhelni, én képtelen vagyok együtt érezni mással.
2018. nov. 7. 21:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Meg tudlak érteni, mondjuk engem érdekel mások baja. Ezekből látszanak a gyengéji. De persze azért jó lelkűen segíteni is próbálok. Sztem túl sok ember bízik bennem...
2018. nov. 7. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Büszkeségel viseld a pszichopataságodat, hisz ez olyan menő, és divatos az anonim oldalakon.
2018. nov. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!