Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van az emberekkel?

Mi van az emberekkel?

Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok és nem értem az embereket!Legjobb lány barátomnak lett kisfia(20 éves a lány) és a barátja otthagyta!Abba ne menjünk bele hogy védekezni kellett volna, de így alakult nekik!De azt nem értem hogy a pasija akit ismerek és ezért elhordtam mindennek,mert a csajt otthagyta a gyerekkel!Sajnálom a csajt mert jófej meg meg tök jól bánik a gyerekkel!És úgy hagyta ott a csajt hogy a pali is akarta a gyereket vagyis azután hogy már terhes lett a csaj!Aztán szülés elött mondta el a csajnak hogy inkább lemond róla és ennyi!Annyira felb#szott ez mert 2 hete történt hogy otthagyta a csajt és már van másik csaja!És egyszerűen nem tudom felfogni, hogy tudod, hogy van egy csaj aki szeret meg van gyereked de te inkább leszar## mert agyhalottként b#sztál!#asz kivan az emberekkel és az is felb#sz hogy minden nap beszélek vele de mintha ez az egész meg sem történt volna!A szivemre veszem,mert nekem se volt tökéletes a gyerekkorom, és gyomorgörcsöm van úgy hogy nem az én dolgom!Megértünk a pusztulásra, mert annyi sötét ember van akiknek egy csigával egyenlő az IQ szintjük de teljes életet élnek!

2018. nov. 6. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem állt készen az apaságra.

A csaj meg bírja bíróságra adni így tudtommal az apának kell minden hónapba fizetni.

Sajnálam babát mert egy ilyen alak az apja de itt jössz a képbe te.

Segíts a lánynak amiben csak tudsz :)

2018. nov. 6. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Megértelek.Nem normálisak sokan,hogy a jó életüket eldobják vagy leszarják...

22/L

2018. nov. 6. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Egy gyerekkel mindenki tönkreteszi az életét! Nem szabad szülni ebbe a világba. Aki babázni akar, tartson kutyát vagy macskát.

Egy gyerekellenes srác (18)

2018. nov. 6. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
3. Akkor a te szüleid tönkretették magukat azzal, hogy megszülettél :)
2018. nov. 6. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Miért is személyeskedsz? Alacsony az iq? :)
2018. nov. 6. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Az IQ-ról beszélsz és közben az IQ-szinted alig üti meg a nullát ;)

Ne szüljenek gyereket mert tönkretszik magukat? Akkor veled mivan? Te minek születtél meg ha a gyerekkel az emberek tönkreteszik magukat :D

Na nem baj, lagalább benne leszel a videómba :DD

2018. nov. 6. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Saját életeddel foglalkozz. Nincs jogod ítélkezni senki fölött.
2018. nov. 6. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi van az emberekel. Hogy hiheti egy húszéves lány, hogy ha teherbeesik, akkor azzal maga mellett tarthat egy férfit, aki nem szereti, nem akar családot, esze ágában nincs még lekötni magát...

A gyereket nyilvánvalóan nem akarta, de ha bejelentik neked, hogy “terhes vagyok és megtartom” akkor arra mit lehet mondani? Ha abortuszra akarta volna rábeszélni a nőt, akkor most azért háborognál.

A gyerek nem fegyver, nem eszköz, és a gyerekvállalásra az nem indok, hogy “becsúszott”. Az egyetlen indok az kellene legyen, hogy “nagyon szép az életünk, szeretnénk mindezt megosztani a gyermekeinkkel is”. Szóval inkább kérdezgesd a lánybarátodat, hogy mégis mi járt a fejében, amikor ilyen körülmények közé gyereket hozott a világra.

2018. nov. 6. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

Igazából ezt az egész gyerektartás baromságot meg kellene szűntetni. A nő igenis válogassa meg, hogy kinek szül gyereket, ha pedig szexel védekezzen normálisan. Kismillió fogamzásgátló módszer van. Végső esetben pedig 12. hétig el lehet vetetni.

Nem a srác a szemét, hanem a csaj, mert képtelen volt normális apát választani a gyerekének.

2018. nov. 6. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Remélem megkaptad az üzenetemet :D
2018. nov. 6. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!