Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azért ilyen jó ember, mert...

Azért ilyen jó ember, mert vele mindig jó dolgok történnek?

Figyelt kérdés
Ismerek egy férfit, aki megdöbbentően jó ember, pedig elsőre egyáltalán nem látszik annak. Egyetemen vagyunk évfolyamtársak, elsőre kicsit nagyképűnek tűnt, de aztán rájöttem, hogy csak nagyon magabiztos és vidám. Senkiről sem mond rosszat a háta mögött, sőt néha meg is védi azokat, akikről mások rosszat mondanak. Mindig pozitív és vidám, toleráns és elfogadó, jól érzi magát a bőrében. És ugye kiderült, h neki nagyon könnyű és jó élete van, vele mindig jó dolgok történnek, ezért ilyen kiegyensúlyozott. Nagyon jóhiszemű és mindenkihez pozitívan áll hozzá. Csak azt nem tudom eldönteni, h ő alaőból ilyen jó ember,vagy csak azért, mert eddig mindig jó dolgok történtek vele?
2018. nov. 6. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért fontos ez? Az a lényeg, hogy jó látni, hogy vannak ilyen emberek. Lehet, hogy egyszer majd történik olyasmi vele, ami kibillenti, de addig örüljünk neki, hogy ilyenek is vannak, és próbáljuk átvenni a derűjüket, eltanulni tőlük a kiegyensúlyozottságot. Egyébként én az ilyeneket vallásosnak szoktam gondolni, és sokszor ki is derül róluk, hogy tényleg azok.
2018. nov. 6. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó ember, és ezért történnek vele jó dolgok.
2018. nov. 6. 07:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm, szintén ugyanez. Nagyon jó ember. Még az olyanokkal is full jóban van, akikkel azt hinned, hogy egy alap 'meno' fiú nem állna szóba.

Viszont neki voltak depressziós időszakai. A családját nagyon imádja, de ettől függetlenül nem csak jó dolgok történtek vele, mégis nagyon jó ember lett belőle.

2018. nov. 6. 07:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy olyan embert aki a családja 90%-át elvesztette, élt az utcán és élt kenyéren vízen.

Folyton csak rossz dolgok történtek vele.

Megverték, megalázták és kihasználták. De sosem változott meg, mindég kedves és segítőkész volt.

Nem itélt el senkit sem.

Vágyott arra, hogy neki is legyeneke barátai illetve egy szerető családja, nagyon sokáig szenvedett még vegül rátalált a boldogság. Amit megérdemelt.

De nem tartott sokáig mert meghalt rákba.

Nem tudta, hogy rákos de mindég attól félt ha eljön a boldogsága akkor valami történni fog vele. És történt is.

2018. nov. 6. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!