Azért ilyen jó ember, mert vele mindig jó dolgok történnek?
Nekem van egy ismerősöm, szintén ugyanez. Nagyon jó ember. Még az olyanokkal is full jóban van, akikkel azt hinned, hogy egy alap 'meno' fiú nem állna szóba.
Viszont neki voltak depressziós időszakai. A családját nagyon imádja, de ettől függetlenül nem csak jó dolgok történtek vele, mégis nagyon jó ember lett belőle.
Én ismertem egy olyan embert aki a családja 90%-át elvesztette, élt az utcán és élt kenyéren vízen.
Folyton csak rossz dolgok történtek vele.
Megverték, megalázták és kihasználták. De sosem változott meg, mindég kedves és segítőkész volt.
Nem itélt el senkit sem.
Vágyott arra, hogy neki is legyeneke barátai illetve egy szerető családja, nagyon sokáig szenvedett még vegül rátalált a boldogság. Amit megérdemelt.
De nem tartott sokáig mert meghalt rákba.
Nem tudta, hogy rákos de mindég attól félt ha eljön a boldogsága akkor valami történni fog vele. És történt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!