Ízléstelen "húsról"/húsos ételről készült képet megosztani?
A vegetáriánusok miatt kérdezem, mert volt már, hogy valaki felrakott egy "tenger gyümölcsei" vagy hasonló képet az instagramra és a vegetáriánusok hozzászólásokban fejezték ki a felháborodásukat.
Ez tényleg ízléstelen, ha csak az ételt fotózta le valaki? Vagy ez már kissé túlzás a vegetáriánusok részéről?
Tudom, hogy unalmas, hogy mindenki minden morzsáról feltesz egy képet, de a kérdésem nem erről szól, úgyhogy válaszaitokban a kérdésre reagáljatok kérlek titeket!
A vegán, aki belinkelte a képet a leölt disznóról. Mi a baj vele? Én megenném. Kávé mellé is.
A növények szelektív szaporítása és évszakonkénti betermelése, ami ugyanaz a foylamat, mint a haszonállatok szelektív szaporítása és levágása, rendben van csak azért mert a növény nem visít, nem rúgkapál és nem vérzik pirosat, amikor rámész a traktorral?
Gondolkodj kicsit.
Utolso, en mondjuk vegetarianus vagyok, de nem a "szegeny allatok" miatt. Csak nem szeretem a hust. Es pont ezt szoktam mondani mindenkinek, hogy voltak kutatasok arrol, hogy a novenyek is ereznek fajdalmat. (Ezt most nagyon leegyszerusitettem, nem kell belekotni)
De az allattartas sokkal karosabb magara a Foldre nezve.
Amugy meg, mindenki mindenen megsertodik, szoval senki nem nyerhet! Valaki mindig lesz, aki belekot abba amit felteszel, kiposztolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!