Szombaton nekem is dolgoznom kell?
Figyelt kérdés
Jövőhét hétfőn kezdek egy új munkahelyen. A szerződésben is az áll, hogy november 5-től vagyok hivatalosan ott.
Kérdésem az lenne, hogy így a jövőhét szombatot ettől függetlenül nekem is le kell dolgoznom?
Mert lényegében én így kb ingyen dolgozok +1 napot, mert ugye azon a napon, amikor ez a munkanap lett volna (azt hiszem ez most péntek volt) én még nem voltam hivatalosan leszerződve, így semmilyen örömöm nem származott abból, hogy itthon voltam.
2018. nov. 3. 17:50
1/6 anonim válasza:
Amikor szombaton dolgozunk le valamit, azt mindig előre dolgozzuk le, nem pótlólag, úgyhogy igen, neked is dolgoznod kell majd. Bár most hirtelen nem tudom, hogy mit dolgozunk le akkor.
2/6 anonim válasza:
Tegnap munkaszüneti nap volt, jövő szombat munkanap. Ha a tegnapi nappal vettek volna fel, akkor is ugyanannyi fizut kapnál, mintha nov 5-én kezdesz. Nem azért járunk dolgozni, hogy örömünk származzon belőle, hanem hogy pénzt keressünk. Bemész szombaton, és ugyanúgy kifizetik azt a napot. Mivel munkanap, neked is dolgoznod kell, igen.
3/6 anonim válasza:
Szerintem menj csak nyugodtan be szombaton dolgozni,legalább nem fognak megutálni.
4/6 anonim válasza:
Első: november 2-át dolgozzuk le, ami a november 1-jét követő pénteki nap.
Kérdező: Mivel szombat hivatalosan munkanap, ezért neked is be kell menni dolgozni akkor.
5/6 anonim válasza:
Igen, közben rájöttem, csak tényleg fura, ilyen talán még sose volt, hogy csak utólag kell ledolgozni. :)
6/6 anonim válasza:
Neked tulorába számolják el valszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!