Akaratlanul is bámulok néha emberket, mit csináljak?
Ma is voltam valahol és akartalnul is ráneztem valakire, akire nem kellett volna (ő is bámult), de gyorsan elkaptam a tekintetem...
Vagy a másik eset, hogy nem ismerek fel calakit az istenért sem és azért nézem...
Nem azzal van gond, hogy bámulsz.
Azzal van gond, hogy béta vagy és ha raktakapnak elforulsz. Bámuld tovább
Akkor hagyd is ott. Mutasd meg, hogy van önbecsülésed. Szánalmas emberek szokták elkapni a tekintetüket.
Persze nem kell őrültnek lenni és egyfolytában bámulni valakit, de ha már találkozott a tekintet akkor maradjon is úgy
Mi az, hogy szánalmas emberek szokták elkapni a tekintetüket??? Te nagyon nyomi vagy...
Meg akartam nézni valamit és találkozott a tekintetünk, mert ő már folyamatosan engem bámult régóta...
Én meg elfordultam, mert más dolgom volt, ő meg folyamatosan engem bámult továbbra is, gondolom.
A mádik, mikor nem vagy benne biztos, hogy ki, azért nézed, most ismered-e nem, nekem nagyon rossz az arcmemóriám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!