A nagyit hogyan szoktassam le, hogy ne beszéljen rímekben?
Figyelt kérdés
Ciki és mosolyognak rajta mindenhol.2018. nov. 2. 14:12
1/15 anonim válasza:
De édes
Szerintem ne szoktasd le róla!
2/15 anonim válasza:
ó! ez csoda! és miért baj, hogy megmosolyogtatja az embereket? miért kellene mindenkinek acsarkodó arcot vágni?
Egy új Rímhányó Romhányi!
3/15 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon aranyos lehet!
Szerintem légy büszke rá, hogy ilyen kreatív, éleseszű nagyid van! :)
5/15 anonim válasza:
Leszoktatni arról, hogy ne beszéljen rímekben azt jelenti, hogy rászoktatni a rímekben beszélésre.
Ez esetben: Ady összes. Napi egy vers bemagoltatása, különben nem eszel a sütijéből.
6/15 anonim válasza:
Ahányszor rímekben beszél, vágd szájba olyan erővel, hogy kiköpje a protkóját.
Esetleg egy elektromos nyakörv is jól jöhet.
8/15 anonim válasza:
Kedves nagyi, hagyd a csudába a rímeket, kiröhögnek miatta a gyerekek. Így nem tudok menő lenni, a vagány kölykök közül nem kedvel senki. Ezt ne vedd bántásnak, attól még ugyanúgy szeretlek és nagyon örülnék a szokásos vasárnapi sütinek. Na jó, talán bennem van a hiba, én vagyok egy ostoba liba, remélem hogy örököltem ezt a tulajdonságod, vénségemre én is így látom majd a világot.
9/15 anonim válasza:
Ugyan már! Örülj, hogy van nagyid! Szeresd!
10/15 anonim válasza:
De jó, freestyle, mi a baj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!