Tényleg igaz hogy az amerikai nők csak a pénzre mennek? Màrmint úgyértem hogy nem àllnak le egy csóró kelet európaival?
Két olyan magyar férfival (műszerész, illetve taxisofőr) beszéltem eddig, aki letelepedett az USA-ban. Az egyiknek magyar, a másiknak mexikói felesége volt, szerintem nem véletlenül.
Régebben hallottam, hogy sok magyar származású "amerikás" férfi inkább Magyarországról vitt ki feleséget magának, mert az átlag amerikai nő csak a TV-t nézi, miközben pattogatott kukoricát majszol. Főzni nem tud. A magyar feleségek (sokszor direkt vidékiek) háziasságban, munkakedvben messze lepipálták az amerikai nőket. Meg kell jegyeznem, hogy 30-40 évvel ezelőtti történetekről van szó.
Olvasgattam régebben egy pszichológiai jegyzetet. Abból az derült ki (ha hinni lehet az író szakembernek), hogy a férfiakat érdeklő három dolog: a hatalom, a vagyon (pénz), és a szex. A nőket a hatalom a legkevésbé, és a legjobban vagyon, a gazdagság, a pénz (sok egyéb mellett). Ez úgymond "potencia", magyarul vonzerő, mely földrajzi elhelyezkedéstől független emberi tulajdonságunk. Honunk némely lánya nem a pénzéért ment hozzá a nagy (vagy kevésbé nagy) vállalkozóhoz. Ördögöt! Ezt ők úgy mondják, hogy "létbiztonság". Persze csak a majdan (vagy soha) születendő gyermek érdekében...
Nincs szándékom senkit megbántani, így előre elnézést kérek attól, akit esetleg sértene, és még az is lehet, hogy nincs igazam, de:
Csak egészen hülye ötven fölötti férfiak hiszik el, hogy ragyogó huszonéves lánykákat a személyiségük kisugárzása, lényük sármos varázsa, meg "az őszes, tisztes halánték" hódított meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!