A személyiséget meg lehet változtatni?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem elég magabiztos vagy introvertált típus, az idővel lehet ennek az ellentéte? Arra gondolok hogy ha sokat "eljátssza" ezeket a tulajdonságokat, akkor idővel ő maga is olyanná válik.2018. okt. 30. 21:21
1/4 anonim válasza:
Bizonyos szinten változtatható,teljes átváltozás nincs.Magabiztosabb lehetsz.Ha alapból introvertált vagy sosem leszel extrovertált de simán tudsz társasági életet élni.
2/4 anonim válasza:
Introvertált vagyok. Nem lehet a személyiséget megváltoztatni! Most középkorú vagyok, emberek között dolgozom, hozzászoktam, hogy sokat kell beszélnem, alkalmazkodnom kell többekhez. Megy, sokat fejlődtem. De: hétvégén néha van, hogy egy nap ki sem mozdulok otthonról, nem beszélek senkivel, ekkor töltődöm fel. Szóval idővel nyitottabb, bátrabb lehetsz, de a személyiséged alapjaiban nem fog az ellenkezőjébe fordulni. Egy kivétel van: ha olyan agyi sérülés ér, ami érinti a személyiséget. Ilyenkor vannak gyökeres változások, de ezt ne kívánd.
3/4 anonim válasza:
Nem.
Magabiztos lehetsz, extrovertált sose leszel.
Nem is kell.
4/4 anonim válasza:
mivel az energiákról szól a dolog, ezért ilyen formában nem lehet.
introvertált = magával töltött időből, hobbijaiból, közeli kapcsolataiból szerzi az energiákat
extrovertált = kicsapongásból, kimozdulásból, cseverészésből szerzi az energiáit
tehát viselkedhetsz extrovertáltként, csak ha te amúgy intro vagy, akkor gyorsan ki fog meríteni, és majd fel kell töltődnöd neked való tevékenységekből.
magabiztosság viszont nem múlik a személyiségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!