Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az autóval és motorral vagányk...

Az autóval és motorral vagánykodó férfiak miért hiszik hogy menő amikor feltűnősködnek a közlekedési eszközeikkel?

Figyelt kérdés

Ugyanis annak amit el akarnak érni,valójában pontosan az ellenkezőjét gondolják az emberek.Nem menő hanem nagyon gáz és egyáltalán nem vonzóak a nők szemében csak mert virtuskodnak a fostalicskákkal.

Ennek ellenére férfiak újabb és újabb nemzedékei szopják be azt a baromságot hogy mekkora menőség kocsival meg motorral kivagyiskodni.

2018. okt. 30. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kórházban dolgoztam, minden hétre érkezett egy ilyen motorral baromkodó keménygyrek, mint a hetes. Ripityára törött lábbal már nem voltak olyan kemények. Agy nélkül meg pláne. Csak az a baj, hogy ezek az állatok nem mindig csak önmagukat ölik meg, teszik nyomorékká hanem vétlen embereket, gyerekeket is. Ha valaki sebességet akar, az teljesen rendben van. Menjen ki a Hungaroringre, fizesse meg a pályadíjat, majd repesszen ahogy a csövön kifér, ott ahol senkinek nem árthat!
2018. okt. 31. 12:53
 12/12 Johnny_5 válasza:

Nem mostani kérdés, de örök..

Az, hogy valaki nem tud a társadalomba (jelen esetben a KRESZ szabályait betartva) beilleszkedni, azokat megérteni, és elfogadni, az csak egy X korosztályú, felfogású, és (szellemi) érettségi szintű lánynak/nőnek menő..

Megfontolt, felelősségteljes, és épeszű lánynak/nőnek nem gondolom, hogy menő, és imponáló az, hogy a párja ön, és közveszélyes. Ez teljesen mindegy, hogy autó vagy motor. Mindkettővel lehet ölni. Szerencsés esetben csak az ilyenek maradnak ott, és nem az ártatlanok. Ez egy természetes szelekció.

Félreértés ne essék, ültem, és vezettem már nagymotort, és izomautót is, nem a száguldás élménye ellen szólók.. Hanem az ellen, ha ezt nem odavaló helyen csinálják. A 11-esel értek egyet. Béreljenek pályákat, vagy menjenek lezárt, biztosított rendezvényekre "vagánykodni".. Csak ott már megvan az esély, hogy van nagyobb, gyorsabb..

Ott lehet, hogy valaki 320-al is tud menni, és akkor a "háromszázas csávó" már nem menő.. Ezért van az, hogy a menőségük csak a belvárosban érvényes, ahol más szabálykövető ember között cikáznak kétszázzal.. Na az a menő?! Egy GSXR-el, lenyomni egy kis Corsát.. az ilyenek erre verik ki..

Természetesen tisztelet a kivételnek! Jóbarátom 18 éve nagymotorozik. Nem egyszer mentem vele is utasként, illetve vele közösen is motoroztunk. És mi vagyunk az élő bizonyítékai annak, hogy igenis lehet a városba 50-nel menni egy Honda CBR 954 RR-el, nem a sorok között előzni, kivárni a sorunkat a lámpánál, és a körforgalomnál is. Mindez természetesen igaz az autókra is! Volt szerencsém több alkalommal is vezetni egy 485 lóerős Nissan GT-R-t, és mégsem éreztem a késztetést, hogy hajnal 2-kor álógázzal, és üvöltő kipufogóval felverjem a város lakóit.. Merthogy azzal is lehet lassan menni. Ha úgy vesszük egy ilyen gép erő, és hatalom. Ezekkel pedig lehet élni, és visszaélni. Ezt embere válogatja, kiből mit hoz ki. Én tudtam , hogy ezek a járművek milyen erősek, és mire képesek, nem éreztem késztetést, hogy ezt bárkinek is bizonygassam.

Ugyan úgy elengedtem a 75 lóerős G Astrát is, amikor 110-el akart menni a 90-es útszakaszon. Csak azért mert 6x erősebb volt a Nissan, nem gyorsultam be elé, hogy ne tudjon besorolni.. Menjen. Engem várnak otthon, és ezt tartom szem előtt, nem azt hogy megmutassam, hogy Én vagyok a keményebb. Illetve nem is Én, ha nem az autó/motor amin/amibe ülök.

2022. jún. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!