Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek hogy el birjam...

Mit tegyek hogy el birjam valahogy viselni az eletet? Valahogy ki kell huzni?

Figyelt kérdés
Azt hogy elvezzem az lehetetlen annyira utalok elni, letezni, nem lehet szavakba onteni. De csalad miatt nem lenne jo kinyirni magam. Ezert arra gondoltam valahogy ki kell huzni. De nem szeretek se dolgozni se semmit csinalni nem boldogit semmi szet unom magam. Hogy lehet igy kihuzni megis?? F

2018. okt. 27. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Kihúzni? Sehogy. Mindenképpen a haláloddal fog végződni.
2018. okt. 27. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Kihuzni a halalomig ugy ertettem.
2018. okt. 27. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Mindenki a haláláig húzza ki. :D
2018. okt. 27. 19:29
 4/8 A kérdező kommentje:
De hogy ne nyirjam ki magam amig eljon a termeszetes vagy barmilyen mas okbol elofordulo halal.
2018. okt. 27. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Próbálj meg kezdetben "apróbb" dolgoknak örülni. Pl annak hogy élsz, van látásod, nem vagy beteg, van házad, családod, nem éhezel, szép az idő. Törökedj mindig valaminek örülni, és ettől egy idő után jó kedved lesz, olyan dolgoknak is fogsz tudni örülni amiket mások észre sem vesznek.

Tűzz ki magadnak célokat. Elolvasni egy könyvet, megnézni egy sorozatot, naponta segíteni azokon akikek tudsz, egy jó test stb.

Vehetnél magadnak egy kutyát, macskát vagy valami hasonlót, mert az jobb kedvedre derítene.

Gondolj bele ha Te most meghalnál, az egész családod és még sokan mások nagyon szomorúak lennének, lehet, hogy még a családodból is valaki öngyilkos lenne a Te halálod miatt. Nem tudhatod, hogy egy haláleset által, kiben mi zajlik le legbelül.

Van valami nyomós oka, hogy te is élsz. Biztosan egy nagyon értékes ember vagy, csak te még lehet, hogy nem látod.Lehet, hogy még nem jöttél rá, de idővel biztosan ráfogsz, hogy neked miért kell élned! A jó dolgokra sokat kell várni! Nem tudhatod, mikor fog veled valami baromi jó dolog történni!

Légy vidám! Legyen szép napod! :)

2018. okt. 27. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Keresd azokat a dolgokat, amiket szeretsz. Én se szeretek élni, legszívesebben kinyírnám magam. De mivel látok egy pár jó, nekem tetsző dolgot, ezért nem teszem meg. Csak ez tart életben... Pedig elég szar a kedvem. Egyre rosszabb...
2018. okt. 27. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne add fel!
2018. okt. 27. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben koszi mindenkinek, egyebkent kar hogy nem vagyok se okos se tehetseges mert ha az lennek akkor penzes lennek es gazdagon sokkal jobb lenne minden.
2018. okt. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!