Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rászólhatok valakire tömegközl...

Rászólhatok valakire tömegközlekedési eszközön, ha az ujját ropogtatja és én undorítónak találom vagy ez illetlenség?

Figyelt kérdés

Nem egyszer esett meg, hogy ültem pl a buszon vagy a villamoson és valaki a közvetlen közelemben elkezdte ropogtatni az ujjait, egyesével. Néha fiú, néha lány. És ilyenkor mindig felfordul a gyomrom és automatikusan szeretnék finoman rászólni, hogy fejezze be, de ráébredek, hogy lehet, illetlenség volna ezt tennem. Plusz fontos, hogy kényelmesen utazzon mindenki és lehet ettől kényelmetlenné válik nekik a hátralevő út.

Meg attól is félek, hogy idétlennek fog tartani.

Mennyire volna illetlenség, ha én mégis rászólnék a következő emberre, aki ezt teszi? Bolondnak nézne? Szerintetek szóljak vagy inkább próbáljak meg úgy felkészülni egy útra a tömegközlekedésen, hogy kizárhassam ezt a külső zajt pl füldugóval és becsukott szemekkel utazzak?

2018. okt. 25. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
2018. okt. 25. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tökre felvidítottál kérdező, ritka ezen az oldalon, hogy ilyen értelmes hangnemben válaszolnak egymással egyet nem értő emberek. :D Köszi ^^

Az orrtúrástól nekem is felfordulna a gyomrom mondjuk... de amíg nem nyúl hozzám a taknyos kezével vagy törli bele az ülésbe nekem mindegy mit csinál.

2018. okt. 25. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Túl szubjektív vélemény lenne,ha szólnál neki,úgyhogy nem érdemes,valószínűleg úgyis csak balhé lenne belőle.
2018. okt. 26. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!