Lehet úgy sikeres valaki, ha senkinek nem akar megfelelni, csak és kizárólag magának?
Belém azt nevelték,hogy ha nem olyan vagyok,amilyen elvárják,hogy legyek,senkim és semmim nem lesz. Ennek ellenére nem tartom jó ötletnek,hogy más legyek,mint ami vagyok.
Ti hogy vagytok ezzel?
Az a lényeg hogy ne állj be a sok birka közé, de vedd észre, mikor kell "eljátszanod" a birkaszerepet. Pl a munkahelyen igenis meg kell felelni a követelményeknek (pl öltözködés stb), vagy el lehet tolni a biciklit. Néha muszáj szerepet játszanunk. Hiába tudom és tudja mindenki hogy egy rosszindulatú állat a főnök,mégis le kell nyelni a békát,ha nem akarjuk kirúgatni magunkat. És itt most egy multi szerelő gyáráról beszélek, nem valami elit munkáról.
Az a lényeg,hogy felismerjük, mikor játszunk szetepet,és ehhez tényleg önismeretre van szükség, ahogy valaki itt már írta is
Sikeres nem tudom...attól függ mi számodra a siker.
Viszont boldogabb annálinkább. Nincs annál nagyobb szabadság, mint mikor senkinek nem akarsz megfelelni, csak magadnak -gondolom.
Én erre törekszem, és jó úton haladok. :)
Szerintem boldogság = siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!