Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek magammal? Hogyan...

Mit tegyek magammal? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Igazából 20 éves férfi de inkább csak fiúnak mondanám még magam, próbálok célokat találni az életben ami sikerül is félig meddig, de mindig meg akadok valamin és vissza esek,egyik héten nincs semmi baj, tanulok csinálom a dolgokat a ház körül tervezem az életem aztán jön a hétvége és látom a szüleimet és egyből vissza esek, semmit sem csinálok, csokit eszek csak, el telik a hétvége és a hét köze felé megint el kezdem jól érezni magam aztán jön a hétvége és újra rossz lehetséges hogy ez már depresszió? nem szeretnék panaszkodni mert mindenkinek meg van a saját baja, de nem tudom hogy mi tévõ legyek? nincs egy barátom sem akitõl tanácsot tudnék kérni, a családomtól pedig nem nagyon tudok kérni, mivel anyám munka után csak a tv bámulja 0-24 ben , apám csak hétvégén van itthon akkor is hold fáradt, ideges ezért nem is tudok tõle sem tanácsot kérni, testvérem pedig nem nagyon tud tanácsot adni mert õ sem tudja mit akar valójában igaz neki legalább már van párkapcsolata és külön él.

Mindig is szerettem volna járni a nagy világot utazni, most is ezt szeretném tenni,de ugye el végeztem a sulit lett érettségim és egy szakmám de ezzel nem sokra mehetek ezért a család azt tanácsolta hogy csináljak meg egy másik szakmát de ez sem tetszik gyûlölöm lassan 2 éve ezt tanulom, de utálok egy helyben állni és minden nap ugyan oda menni,egyszerûen ki nem állhatom.

Nagyon mennék valammerre, akár merre csak el innen, pár évre szükségem lenne míg ki találhatnám hogy mit is akarok valójában, nem akarok csak lenni, mint sokan mások és várni a csodát, de milyen munka van ahol utazni is és pénzt keresni is tudok? sima B jogsival??

Nyelvet is szeretnék tanulni el is kezdtem, sokkal jobban meg tanulom mint a szakmai tananyagot, hiába próbálom rá venni magam egyszerûen nem tudom meg tanulni ezt a szakmát de ha már el kezdtem be kéne hogy fejezzem.

Mi tévõ legyek?

Hogyan legyen akaraterőm?

Hogyan viselkedjek úgy mint egy férfi?

Mi tévõ legyek?

bocsánat a hosszú írásért.

#élet #akaraterő #mi tévõ legyek
2018. okt. 24. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem találod az utad és ettől érzed rosszul magad. Kicsit szerintem állj meg, és gondold át a lehetőségeidet. Esetleg fordulj tanácsadóhoz, akár online is.

Annyiban hasonlítunk, hogy én is 20 éves vagyok és nem tudom, mit kezdjek magammal, csak kisebb tervek vannak. Utazni én is szeretnék, nyelvet jobban tanulni, stb.

Akaraterő akkor lesz, ha olyasmit csinálsz, amit szeretsz. Mert akkor lesz motiváció, és nem fogod folyton azt kérdezni magadtól, hogy miért vagy itt, miért csinálod ezt, amikor másra vágysz.

2018. okt. 24. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok,ne pánikolj 😀

Èpìtsd fel a dolgot,sorban haladj a kitűzött céljaid felé és szépen lassan meg is valósulnak.Ne akard az összeset egyszerre.

Ösztönzést magadban kell találnod a dologhoz,végülis magadért csinálod.

Képzeld el hol akarsz lenni 5-10 év mulva:Egy saját lakásban,jó autóval és stabil munkahelyel vagy egy kis putriban és éppen csak megélni? 😀

Ha az előbbi a vonzóbb akkor most kell elkezdeni teperni a dologért.Ez legyen az öztönzés ✌️

2018. okt. 25. 00:08
 3/3 anonim ***** válasza:

"pár évre szükségem lenne míg ki találhatnám hogy mit is akarok valójában"

Jééééézusom! Húsz évesen még kéne pár ÉV??? Te nagyon elkényeztetett gyerek lehetsz. Más huszonévesen van a csúcson, és megalkotja élete fő művét. Einstein 25 éves korában írta azt a dolgozatát, amelyre Nobel díjat kapott. Te meg még pár évet gondolkodnál, hogy mihez is lenne kedved?

Az egy dolog, hogy a család, a szüleid nem inspirálnak. De hogy sem a tanáraid, sem a környezetedből senkitől semmi inspirálót nem tudtál felszedni, ez elképesztő. De lehetséges. De akkor is, egy youtube video sem inspirált arra, hogy örökmozgót építs? Vagy 6 méteres tortát süss? Az internet adta lehetőségek közül sem találtál semmi inspirálót?

https://www.youtube.com/watch?v=0em2HpjALt0

" próbálok célokat találni"

- Tedd!

- Vagy ne tedd!

- De ne próbáld...

2018. okt. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!