Ti maradtatok már fent egész éjszaka tanulni úgy, hogy tényleg nem aludtatok egy szemhunyásnyit se?
Nem, még egyszersem és már az egyetem utolsó évében járok és nem vagyok valami szorgalmas diák, rendszerint utolsó napokra hagyok mindent és idáig nem volt kudarcom.
Szerintem mindenképp megéri aludni valamennyit mielőtt vizsgára mész. Kipihenten jobban forog az agyad és akár improvizálni is tudsz valamit, mintsem tot'l kifáradva álmosan, amikor még az sem jut eszedben amit egész éjjel megtanultál.
Velem rendszeresen. Volt olyan, hogy percre pontosan beosztottam előző este, hogy hány óra van még hátra vizsgáig, mikor kell elindulnom legkésőbb, hogy odaérjek, és addig hány percenként kell letanulnom egy oldalt. Mindezt úgy, hogy már eleve kialvatlan voltam, vizsgaidőszak vége fele.
Egyik vizsgán volt, hogy választani lehetett, mikor bementél a terembe, hogy írásban vagy szóban szeretnél vizsgázni. Rávágtam, hogy írásban, mert "hú, most inkább ne kelljen beszélni...". De, amikor elkezdtem a vizsgát, rájöttem, hogy nem tudok írni, mert a liter kávétól annyira remeg a kezem, hogy teljesen elmosódnak a betűim. Szerencsére a tanár jó fej volt, és engedte, hogy mégis szóban mondjam el. És ötöst kaptam még így is, pedig nem volt könnyű! :) Viszont, amint kijöttem a teremből, hirtelen bezuhantam, alig bírtam hazamászni (de szó szerint!). A buszon többször bealudtam pár percekre, a lépcsőn fogódzkodnom kellett erősen, hogy ne essek le.
Aztán többször volt hasonló, de ennyire durva azért nem. Olyan baromi egészségesnek nem mondanám a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!