Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti maradtatok már fent egész...

Ti maradtatok már fent egész éjszaka tanulni úgy, hogy tényleg nem aludtatok egy szemhunyásnyit se?

Figyelt kérdés

2018. okt. 23. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olyan is volt hogy még dolgoznom kellet utána 12 órát.
2018. okt. 23. 19:02
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Majd elmúlik a "fáradt vagyok, lefekszem" korszak... legalább is én gimiben ilyen voltam, most ha befut egy határidős munka, vagy csak bulizni akarok hétköznap, akkor nincs alvás.
2018. okt. 23. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Egyetemen rengetegszer, kb. az összes nehezebb vizsga előtt ezt csináltam. Igazából egy idő után már szinte élveztem ezeket az éjszakákat, annyira "megvolt a feelingje"! Mindenki alszik, csend a koleszban, aztán világosodáskor már bele kell húzni, mert már csak pár óra maradt!, aztán látni a napfelkeltét az ablakból, meghallani az első trolibusz hangját, stb. stb. :-)
2018. okt. 23. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor volt ilyen, pl érettségi idején a szóbeli előtt, vagy egyetemen a nehezebb vizsgál előtt (élettan, anatómia...)
2018. okt. 23. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Sokszor volt ilyen, pl érettségi idején a szóbeli előtt, vagy egyetemen a nehezebb vizsgák előtt (élettan, anatómia...)
2018. okt. 23. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tenném meg magammal ezt. Tényleg, én, az ember többet érek, mint valami dolgozat. Vannak prioritások. Egyébként mindig megtettem a tőlem telhetőt dolgozatok előtt, és úgy, hogy ilyen este 8-9 körül max abba lehetett hagyni. Lehetséges , hogy talán este 8 volt az a maximum, ameddig tanultam, de úgy, hogy pont addigra végeztem. És szinte csak bejelentett dolgozatokra tanultam, és mindig annyit, ameddig bírtam, és lehetőleg mindig ötösre mentem. És volt, amikor mikor már beadtam a dolgozatot, akkor is úgy voltam vele, hogy na, ez ötös lesz, és majd milyen jól lenyűgözöm a tanárt vele; de ááá, ne legyenek illúzióim, ötöst sose szoktam kapni, mert mindig találnak benne úgyis valami hibát; de a négyes az minimum meglesz. És erre kiosztotta, és kettes lett. De kb mindenkinek. Még a két "stréberünknek" is csak 3-asra sikerült, akik mindig ötöst szoktak írni (közülük egyik kapott is 12. év végén ballagáskor ilyen oklevelet, hogy a 4 év során végig 5-ös volt mindenből év végén, meg szerintem azé félévkor is:)), tehát nem bennünk volt a hiba. És akkor a tanár bejelentette, hogy kötelezően megírjuk mégegyszer. És akkor gondoltam, hogy "remek, most akkor tanulhatom meg újra ától cettig az egészet, amit már egyszer fullra megtanultam." És akkor óra után én odamentem a tanárhoz, hogy én azt hittem , hogy ez ötös lesz, de minimum négyes. És akkor már nem tudom mit mondott. És amúgy aranyos tanár volt, aki nem szívatásra ment. Egyik kedvencem volt.
2018. okt. 23. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
*Ja és ez nem egyszer fordult elő, hogy még mikor beadtam is úgy voltam vele, hogy "na ez minimum 4-es", erre kiosztotta, és kettes lett. Egy másik tantárgyból, másik tanárnál is volt ilyen egyszer.
2018. okt. 23. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, még egyszersem és már az egyetem utolsó évében járok és nem vagyok valami szorgalmas diák, rendszerint utolsó napokra hagyok mindent és idáig nem volt kudarcom.

Szerintem mindenképp megéri aludni valamennyit mielőtt vizsgára mész. Kipihenten jobban forog az agyad és akár improvizálni is tudsz valamit, mintsem tot'l kifáradva álmosan, amikor még az sem jut eszedben amit egész éjjel megtanultál.

2018. okt. 24. 09:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont volt olyan, hogy késő estig tanultam, és még akkor sem értem a tanulás végére, tehát fáradtságomban puskát írtam. A másnapi dolgozatot így megírtam 2-esre. :D
2018. okt. 25. 14:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Velem rendszeresen. Volt olyan, hogy percre pontosan beosztottam előző este, hogy hány óra van még hátra vizsgáig, mikor kell elindulnom legkésőbb, hogy odaérjek, és addig hány percenként kell letanulnom egy oldalt. Mindezt úgy, hogy már eleve kialvatlan voltam, vizsgaidőszak vége fele.

Egyik vizsgán volt, hogy választani lehetett, mikor bementél a terembe, hogy írásban vagy szóban szeretnél vizsgázni. Rávágtam, hogy írásban, mert "hú, most inkább ne kelljen beszélni...". De, amikor elkezdtem a vizsgát, rájöttem, hogy nem tudok írni, mert a liter kávétól annyira remeg a kezem, hogy teljesen elmosódnak a betűim. Szerencsére a tanár jó fej volt, és engedte, hogy mégis szóban mondjam el. És ötöst kaptam még így is, pedig nem volt könnyű! :) Viszont, amint kijöttem a teremből, hirtelen bezuhantam, alig bírtam hazamászni (de szó szerint!). A buszon többször bealudtam pár percekre, a lépcsőn fogódzkodnom kellett erősen, hogy ne essek le.

Aztán többször volt hasonló, de ennyire durva azért nem. Olyan baromi egészségesnek nem mondanám a dolgot. :)

2019. jan. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!