(Eddig) mit csináltatok ezen a hosszú hétvégén?
Én kb. semmit, csak punnyadtam itthon. És még holnap lesz egy nap. :/
Nektek produktívan telt?
Kidobtam azt az embert, aki megcsalt... Rá nemsokkal meg felbukkant a semmiből az az előtti (ex) emberkém, aki dobott mert félt kapcsolattól 4 hónap után - elmondta mennyi mindenről csak én jutottam eszébe.
Később elpityeregtem magam, nem vagyok eszköz, se nem trófea s nem értem őt...azt se tudom szeret-e.
Szembe ült velem, megfogta fejem 2 kézzel s mondogatta emeljem fel a fejem, majd azt mondta szemembe:
Soha nem mondtam azt, hogy nem szeretlek."
Az egyetlen egy olyan ember, akit nem értek magam körül s mondta:
A szrkupacomba biztos bedobott egy tornádót mindezzel :')
Nos igen...
Perpill kisebb tesómat várom s viszem kórházba, amint beér haza.
Gőzöm sincs mi van, haza utazik melóból.
Kavarog minden: Események s érzelmek.
Holnap pedig átvarrom az anyagot a táskámon - 10éves a kicsike alkotásom, jobban bírja mint bármi másik táska (nap mint nap használom pedig)
Müanyag alap, dekorgumi bélés s az anyag. Az alapot kézzel lyukasztottam, kézzel varrtam 100%-ban.
Anno 4et vállaltam eladásra - azok is mai napig éppek. :)
De rengeteg hobbim van, a művészet több ágán is alkotok. Szobrászat, grafika, 3d modellezés...stb.
Vannak pihentető hobbik is, de olykor tényleg jó csak a takarót ölelgetni az ágyban ><
Nem tudom mihez értesz/mit szeretsz, de valami kis programot érdemes bedobni, mert bánja olykor az ember később "semmit se csináltam"
Előző!
Te dobtad ki a pasasodat, miközben neked még ott volt talonban az exed is, akivel rögvest kárpótoltad is magadat.
Az egyik pasasnak még ki sem hűlt a helye, de már odahuppant egy másik.
Ezek a csúnya erkölcstelen férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!