Tényleg vannak helyrehozhatatlan hibák? Hiába hogy bármit megtenne az ember, mindegy hogy mennyire sajnálja. Nem lehet minden kapcsolatot helyrehozni?
Kapcsolatot nem minden esetben lehet helyrehozni.
Életet igen (munka, tanulás, pénzügyek, külső stb...).
Akkor sem értem.Miért kell mindent elengedni?Az az idő amit a feldolgozásra szánunk talán mehetne helytehozásra is.A fontos dolgokhoz ragaszkodni kell nem?
Bár én bevallom az ilyen dolgokhoz h*lye vagyok,de akkor is...
Fogj meg egy tányért.
Vágd a földhöz.
Mond, hogy bocsánat.
A tányér összeforrt?
Na. Ez szépen demonstrálja, hogy van, ami visszafordíthatatlan. Ellenben ez helyzet függő. Nagyon fontos, hogy mi történt. Nagyon fontos, hogy teljes mértékben megértsed a másikat és a másik is képes legyen megérteni téged. Az "Erőszakmentes Kommunikáció alapjai" előadás (amit megtalálsz YT-n) azt állítja, hogy minden, két személy közti konfliktus 20 perc alatt megoldható, ha mindkét fél el tudja mondani a másiknak, a másik véleményét a témáról úgy, hogy azzal a másik egyetértsen.
"Az az idő amit a feldolgozásra szánunk talán mehetne helytehozásra is.A fontos dolgokhoz ragaszkodni kell nem?"
Ez igaz, de csak ha te akarod, akkor megette a fene!
Igaz
Régen én is,eldobtam mindent ami egy kicsit is a kezdett kellemetlen lenni.Bár abban az időben arcon köptem volna magam,ha vasárnap este félrészegen lelkizek a GYK-n.Szóval lehet régen jobb voltam 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!