Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is érzitek néha a Halál...

Petrovics698 kérdése:

Ti is érzitek néha a Halál közeledik!?

Figyelt kérdés

2018. okt. 21. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél már bevadulva mint a többi ökör, aki hagyja magát a Hallowen miatt leuralni, és megy a "vágóhídra"..
2018. okt. 21. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
A fogantatás pillanatától közeledik, de a legtöbb emberben csak idős korában tudatosul ez igazán. 60-70 év alatt, vagy egy súlyos betegség diagnosztizálásáig legtöbben nem vesznek erről tudomást, nem foglalkoznak ezzel.
2018. okt. 21. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
En ugy erzem sose jon el.
2018. okt. 21. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Néha??

Egyfolytában közeledik mindenkihez a születése pillanatától.

Tudod: "az élet egy halállal végződő betegség".

2018. okt. 21. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Főleg a fiatalok gondolják azt, hogy messze van, és sohasem jön el értük.

Azután amikor pl. valamelyik osztálytársukat eltemetik akkor jönnek rá, hogy nem -csak- azt viszi el a halál aki idős, hanem azt aki következik nála a sorban.

2018. okt. 21. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer éreztem a halált közel még tini koromban kb 12 éves lehettem.

Nem is tudom leírni ezt az érzés. Egyszerűen csak elhatalmasodott egy érzés felettem ,hogy ma megfogok halni. Nem pánikroham volt. Csak úgy éreztem hogy jobb ha aznap otthon maradok. Nem mentem suliba. Aztán ez az érzés elmúlt. Azóta se volt ilyen egyszer sem. Ez az érzés leírhatatlan, el se tudom mondani.

2018. okt. 21. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Voltam életveszélyben két balesetemnél is.

Egyszer 20 métert zuhantam bringával - ott nem éreztem, hanem gondoltam arra, hogy itt meg fogok halni.

A másik balesetemnél egy kamion tolt bele a kereszteződésbe a pirosban. A rendőr még csak büntető pontot sem adott neki, mert azzal védekezett, hogy "szemébe sütött a nap és nem látta, hogy előtte áll egy autó a pirosban.

Harmadik ilyen eset akkor volt, amikor nekem támadt egy rasszista. Ott nagyon nehezen tudtam megvédeni az életemet és a kórházban kötöttem ki.

2018. okt. 21. 20:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Figyeljetek! A Halál után van élet! Hiszen létünk előt is voltunk valahol! Egy masik világban vagy ezen! Lehet én voltam Napoleon🤒
2018. okt. 25. 05:21
 9/10 anonim ***** válasza:
A halál előtt van élet?
2018. okt. 25. 07:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Az agyhalál előtt és után...

...igaz, kedves kérdező?

2018. okt. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!