Miért hazudik állandóan?
Valószínűleg kényszeres hazudozó, önbizalomhiányból is fakadhat, ahogy mondtad.
Ha ezzel elkezdesz foglalkozni, és pl. szembesítgeted, az hosszú távon nagyon sok energia lesz neked. Két választásod van: vagy letojod, és ráhagysz mindent, eljátszod hogy elhiszed amit mond, és ez a könnyebb, vagy minden alkalommal szembesíted, elmondod neki, hogy te egy kényszeres hazudozó vagy, stb.
Magától nem fogja abbahagyni amúgy, ő abból nyer magának energiát, hogy nagyobbat mond, hazudik. 3 ilyen embert ismertem, mind a 3 ember valamilyen gyerekkori bántalmazásban szenvedett. Ebből fakadhat az önbizalomhiány is.
Volt egy haverom, 23 évesen az ilyen hihetetlen történeteket adott elő, hogy magánnyomozónak, meg az ingatlanmaffiának dolgozott... jó sztorik voltak, de sosem értettem miért hazudozik össze-vissza.
Aztán egyszer kocsit mentem venni, jött velem, vagy 200 km-re voltunk valami kis faluba, erre elkezdi mesélni: "Itt is volt házam, beköltöztek a romák, rendőrrel kirakattuk, felgyújtottuk a házat, erre beköltöztek a szomszéda, azt is felgyújtottuk! Végül így tudtam eladni szép haszonnal a telket, mekkora buli volt!"
Na ekkor mondom nézzük meg, és befordultam arra a kis földutas mellékutcába, mentünk vagy 10 percig, erre odaértünk, és tényleg 2 leégett romhalmaz volt ott... tudta a címet, meg mindent, ami még a google utcaképen sem volt rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!