Miért ennyire másabbak a gyerekek külföldön?
Én attól kapok frászt, mikor valaki elmegy/kilátogat külföldre és elkezd rajolni (vagyis szerinte), hogy Magyarban, magyarba. Nincs ilyen ország, hogy magyarban. Szokj le róla, nagyon gáz és lenéző.
És igen, itt ilyenek a kölykök. Tegnap a Sainsbury's-ben voltam, a bejáratnál az automata fotómasinában randalírozott 3 gyerek, ordibáltak, a függönyt tépkedték, a két anyuka meg nyugodtan cseverészett a bevásárlókicsi felett. Egyébként nem az összes ilyen.
Én építkezésen dolgozom és iskola mellett lakom. Konkrétan a fiatal általános iskolások úgy ordibálnak, zenét bömböltetve, dohányozva mint a melóban az utolsó segédmunkások. Pedig fehér prolik kölykei.
Vagy a plázacica anyukák simán mondják a gyereknek a szemétre, hogy "dobd el", belvárosban. Amikor a munkásaink szóltak neki, akkor persze ő volt felháborodva, hogy mi az, hogy "zaklatják".
Vagy másik kedvencem, mikor oda szararatják, hugyoztatják a kutyát mindenhova. Legutóbb vártam ismerősömre, odajön egy férfi és a kutyája a tőlem 50 centire lévő oszlopot kezdi el lehugyozni. Konkrétan elküldtem az anyjába. Mert oké, hugyozik az állat, de ne már a másik pofája előtt.
Mindenkinek fene nagy jogai vannak, a gyereknek, állatnak, lassan már csak a dolgozó embernek nem jut semmi...
Az 5-ösről jutott eszembe, hogy nálunk a játszón, a tereken, (amik régebben jó kis parkok voltak, de ma már elkerülöm messzire) a szülők (itthon, nem Angliában) odapisiltetik, szaratják a gyereket, mert nehogy már meg kelljen szakítani a játszóteres pletykálást addig, amíg felviszi a gyereket a wc-re.
Nyáron strandon mellettünk kezdett el pisilni egy gyerek. Anyukája mondja neki, hogy inkább menj a fákhoz. Én meg szóltam, hogy inkább arra tanítsa, hogy ilyenkor wc-re kéne menni. Na, még ő sértődött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!