Vannak itt olyan emberek akik egyetértenek a nácizmus egyes dolgaival?
Bővebben és érthetően arra gondoltam hogy akadnak it olyan emberek akik a náci ideológia kedvelője, vagy esetleg szeretne volna hogy a nácik nyerjék annó a háborút, és ha igen mért?
Én jómagam nem értek egyet a náci ideológia semien részévelsem és kegyetlen embereknek tartom őket, mivel tisztában vagyok azzal amiket elkövetés az emberek ellen.
De egyre többet hallok, látok olyan embereket akik úgy mond "náci fanok"
Az érdekelne hogy miért gondolkoznak így egyes emberek?
Én nem értek egyet velük egyáltalán, viszont azt érdekesnek tartom, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítottak az okkult dolgoknak.
Szerintem már akkor is volt olyan szinten a tudomány, hogy könnyen beláthatták volna, hogy az egész úgy hülyeség, ahogy van, de valamiért még is sokat foglalkoztatta őket a téma.
A politika kategóriában talán nagyobb sikere lenne ennek a kérdésnek, ott szoktak összegyűlni az ilyenek.
Az meg, hogy miért gondolkodnak így, egy jó kérdés; valószínűleg egy keveréke lehet annak, hogy rühellik, hogy a baloldal rámutat a kiváltságos társadalmi helyzetükre, és elvárná tőlük, hogy a saját érdekeiket (amik általában védve vannak) szorítsák háttérbe a náluk szerencsétlenebbekért; azt akarják hinni, hogy az rájuk leselkedő fenyegetések első sorban kívülről érkeznek, legyen szó zsidókról, migránsokról, vagy bárkiről, aki nem a honfitársuk; + nagyon komolyan veszik más politikai ideológiák legkisebb ballépéseit is, míg afelett simán szemet hunynak, amit a többi neonáci csinál.
Klasszikus értelemben vett nácik nincsenek ma már. A libbantaknak a jó szokása a tőlük eltérően gondolkodókat lenácizni, és ezzel támadni az álláspontjukat, még ha köze sincs a nácizmushoz.
Neve is van a jelenségnek:
Az tén hogy a náciknak voltt pár zseniális húzásuk. Politikailag is és kiváló feltalálók voltak mivel egy új szintre emelték a hadviselés a korszak alkotó fegyverekkel, nwmbeszélve itt a falu 1 és és fau 2 és rakétáról akinek a feltalálója aztán a holding repítette az amerikaiakat
A zseniális fegyverek, gépisztojo, a tigristank, az első sugárhajtású repülő és még lehetne sorolni...
Ez mind zseniális aláírom.
De az emberiség éllen elkövetett bűnök azok amik számomra undorító!
És ebből nem kivétel az orosz Stáling sem mivel ő is 25 millió orosz ember haláláért felelős
Ne zavarja azokat akik jobboldalizzák őket, hogy teljesen a gazdasági balon voltak, és a kommunista Szovjetúnión kívül talán senki sem vette még olyan szélsőségesen a gazdaságot mint ők.
A mai nácik javarészt idióták, skinheadek, gyerekek, meg az eredetiek is azok voltak. Nekik nem volt ideológiájuk, csak követték a nagyvezért mint valami birkák. Semmibe sem lehet őket nézni.
Ha valaki elolvassa a Mein Kampfot természetesen talál benne 1-2 értelmes mondatot, de aki egy minimális szinten is ismeri a propaganda művészetét, a biológiát és a társadalom felépítését az rájön, hogy az egész könyv egy égetnivaló szenny és semmit sem szabad elhinni belőle.
Jöhet a lepontozás jobbról-balról. :)
Persze hogy vannak, ahogy vannak kommunisták, konzervatívok, liberálisok, magyargyűlölők, feministák, stb. Mondjuk a társadalom 10-20%-a szimpatizálhat akár a kommunizmussal, akár a nácizmussal. Azaz 1-2 millió ember.
Csak a magam nevében beszélhetek. Én erkölcsileg egészen másként ítélem meg az egykori nácikat, és tudom, ismerem az ellenségeiket, ismerem a kommunizmus irányítóit, a média vezetőit, a liberalizmus hangadóit, hogy mely kisebbség alkotta a Tanácsköztársaság elitjének nagy többségét... Mi általában olvasottak, műveltek vagyunk a témában. Szerintem jó lenne kirekeszteni a társadalomból, sőt a bolygóról a rossz, másoknak csak szenvedést okozó gazembereket, a társadalmon, másokon élősködőket. Ezzel egy sokkal igazságosabb társadalom jönne létre, és sok ártatlant megmentenénk, sok bűnt megelőznénk. (Bár tudom, szerintetek semmi ilyesmi nem volt a nácizmusban.) Pl. egy bűnöző megöl egy embert, és kap 10 évet... ezt nem szabadna megengedni, a lehető legsúlyosabb büntetést kéne kapnia. Nyilvánvaló, hogy tovább fog bűnözni, amíg csak él. A nácik bizonyos ellenségei nem mentek a szomszédba egy kis gonoszságért... pl. az egyik igen hasonló ideológiát vall, őket mégsem ítéli el a világ, azóta is folyamatosan bűnöznek, magukat felsőbbrendűnek tekintik (a nácik csak a fehér fajt tekintették annak, amiben volt némi igazság).
Tetszett a nácikban az elegancia, a stílus, a nagyság, ez az okkultizmus is érdekes volt, és ezzel sokan vannak így.
A háborúban nem a többség, de sokak szerint ők álltak a jó oldalon, logikailag igen nehézkes lenne más eredményre jutni. Az ellenségeik már 20 évvel előtte elkezdték őket sanyargatni, területeket vettek el tőlük. Bűneikhez pedig az övék is hasonlítható, sőt sokkal, sokkal nagyobbak voltak. A keleti szövetséges 10 milliókat ölt meg, nagyságrendileg 50 milliót, a nyugatiak nagyságrendileg 5 milliót. (Pl. szándékosan lebombáztak több millió civilt, mikor tudták, nincs értelme, csak a gyilkolás volt a céljuk.) De szerintem elég ránézni a két félre, egy német és egy szovjet vagy brit katonára, politikusra, melyik a bizalomgerjesztőbb...
A nácik gazdasági csodát produkáltak, az átlagos munkásoknak autójuk volt már a 30-as években, és sokan megfizethettek Föld körüli utazásokat luxushajókon. Megfizették a munkát, üldözték az élősködőket, ügyeskedőket.
Az hogy az itt szót egy t betűvel ìrtad mèg lehet mechanikai hiba ... de, hogy a milyen szót mien-kènt írtad le ... aaaaaaaah
Ez mindent elmond rólad meg a ferde magyarságodról.
.
A kérdésedben ott a válasz is! Milyen kár hogy később születtél, nem voltál ott ahova való lettél volna!
.
HAZUGSÀG! Ezt csak te találtad ki, ilyen fanok sosem léteztek te betegelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!