Baj-e az, hogy az emberek megtévesztésére használom ezen tulajdonságokat?
Nem gondoltam még magamra úgy, mint egy psichopatára.
Emlékszem, egyszer egy nőnek elmeséltem, hogy elhunyt édesanyám. Elmondtam, hogy milyen körülmények között halt meg, mennyire szerettem, és miközben meséltem, fokozatosan elkezdtem sírni. Olyan jó sikerült, hogy valamennyi könny is kijött. Persze nem volt igaz a történet, azért csináltam mindezt, mert meg szerettem volna sajnáltatni magam. Sikerült, le is feküdtem a nővel.
Az első rosszul fogalmazott. Ez machiavellizmus. Megtéveszteni másokat azért hogy abból később hasznunk legyen.
A machiavellista magatartás kéz a kézben jár a pszichopatiaval és narcizmussal.
Ezért nevezik ezeket együtt "sötét trió" nak.
#4 JÓ EMBER???
Aki ilyet bekamuzik csak azért hogy megfetessen egy nőt azt legszívesebben én kiherélném.
Amúgy kérdező..értem én hogy előbbrevaló a saját boldogságunk és azt is értem hogy ezzel kitapasztalod a dolgok fortélyát amiből tanulsz, na de azért ez a módszer amit a szex érdekében alkalmaztál az már DURVA. Ugyanis te is érzed valahol hogy ez nem valami erkölcsös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!