Egyáltalán nem úgy alakult az éltem, ahogy elterveztem anno 14 évesként és a barátaimnak mind bejött, jpgyan tegyem ezen túl magamat?
Egész gyerekkoromban azt terveztem, vártam, hogy 14 évesen elkerülök faluról koliba, 18 évesen Pestre egyetemre, jogász leszek, fiatalon fogok szülni, 17 évesen lesz az első pasim...
Ehelyett semmi sem jött be és itt vagyok rá 7 évre, anyuci kislányakémt, otthon, gyerekszerepben.
460 pont egy nyomorult töri emelt szinttel és egy tantárgyból közepezel. Mi az olyan nagy dolog ebben?
Ne haragudj, de ez vicc kategória!
ma 10:46
Ne haragudj, de ez egy vicc, ennyiből az életben nem lesz 460 pontod.
Kérdező, még van időd bőven újraérettségizni, de mivel eddig nem kezdtél törizni, azért én rászánnék másfél évet mielőtt érettségiznék.
Milyenek lettek amúgy az érettségijeid? Százalék?
Nekem is az ismerõseimnek be jött az élet vagy is úgy látszik de ne másokkal foglalkozz ha nem magaddal.
Nagyon fiatal vagy még, elõször fejben kell el dönteni mindent ha ez meg van akkor bármire képes vagy csak nem szabad fel adni, néha lesz olyan hogy nem úgy sikerül ahogy te szeretnéd de hát aki éli az életét az hibázni is fog de ezzel mindenki így van.
Nekem is sok tervem volt eddig nekem sem sikerült sok minden de próbálok változtatni rajta, eddig csak sodródtam az árral de ez mostmár nem így lesz, tenni fogok a céljaimért és ezt javaslom neked is,sosincs késõ semmire csak el kell kezdeni végre élni.
Negatív dolgokat el kell felejteni.
Nem a múlton kell szomorkodni ha nem a jelennel és a jövõvel kell foglalkozi.
Mától fogva légy pozitív és mosolyogj,amit szeretnél arra képes vagy csak nem szabad fel adni.
Sok sikert és kitartást :-)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!