Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha már unom, hogy azt kérdezge...

Ha már unom, hogy azt kérdezgetik beteg vagyok-e, mert annyira sápadt vagyok, visszakérdezhetek, hogy megsérült-e az illető, mert egy lyuk van az arcán?

Figyelt kérdés
2018. okt. 2. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, le is anyázhatod, te döntésed.

De ettől ők még bunkónak fognak nézni, mert nem tudják hogy sértésnek veszed ezt a kérdést.

2018. okt. 2. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezd meg tőlük, hogy mit javasolnak, mit tegyél ahhoz, hogy ne legyél ennyire sápadt?! Általában olyankor szokott megállni a tudomány(uk)... :)
2018. okt. 2. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
15%

Gondolj arra, hogy azért kérdezik, mert kedvesek és törődnek veled, jót akatbak neked. Ezért meg ha nehéz is, ne legyél mérges rájuk.

Egyébként ha zavar, hogy kérdezik, akkor ha lány vagy használhatsz pl alapozót ;)

2018. okt. 2. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy át tudom érezni a kérdező problémáját.

Én is fehér bőrű, sápadt vagyok. Gyerekként is, felnőttként is mindenki ezzel jön. Volt, hogy beszél a tanárunk, egyszer csak megáll és kérdezi, jól vagyok-e? Én meg csak nézek bambán, hogy "mi a f..sz, nem is értem miért a kérdés.."

2018. okt. 2. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha mindenképp paraszt akarsz lenni.

Én is így festek, ezért kenek magamra pirosítót. Pedig amúz nem szeretem.

2018. okt. 2. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!