Hogy változtathatok azon hogy stressz helyzetben ne blokkoljak le?
Figyelt kérdés
Stresszes helyzetben,amikor valakinek jól meg kéne mondanom,valamiért mindig visszafogott leszek,utólag meg kivagyok azon hogy miért nem mondtam meg rendesen ha volt rá okom,pl engem is piszkálnak.Régen nagy szájúbb voltam,most meg ilyenkor blokk.2018. okt. 2. 11:11
1/6 anonim válasza:
Akkor vagy ne stresszelj, vagy fogadd el hogy ez van.Munkahelyen van ez, jól gondolom?
2/6 A kérdező kommentje:
Volt rá példa munkahelyen is,de bárhol így van.Ma pl rányitották a kocsimra az ajtót miközben pakoltam a csomagtartóba.Hallottam hogy koppan,finoman reagáltam rá,higy vigyázni kéne,mintha nem is érdekelte volna az illetőt,elég tuskó volt.Ahogy eljöttem meg azon bákodtam miért nem voltam bunkó ahogy ő is.
2018. okt. 2. 11:39
3/6 anonim válasza:
Alapjáraton szerintem konfliktuskerülő vagy. Békésebb úton szeretnéd elrendezni, de ez nem mindig kifizetődő.
4/6 anonim válasza:
Próbáld úgy megértetni magad hogy nem vagy bunkó.
5/6 anonim válasza:
Erre mondta barátnőm, hogy "lépcsőházi ember". Mikor a lépcsőházban jut eszedbe, mit kellett volna mondani. Én is ilyen vagyok, csak nekem nem a lépcsőházban, hanem az utcán jut eszembe.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj,igen,mindig utólag okos az ember.Ezen bánkódok konfliktus után mindig.
2018. okt. 2. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!