Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komolyan. Ez volna a mai világ?

Komolyan. Ez volna a mai világ?

Figyelt kérdés

A minap fő tanuja voltam egy beszélgetésnek ami két osztalytársnőm között zajlott. Arról beszélgettek, hogy mondta x, hogy a hétvégén milyen jót bulizott és ott megismerkedett egy fiúval akivel majd találkozni fog és ezt mesélte el y-nak. Eddig egy szimpla beszélgetésnek tűnt és számukra az is volt. De a bökkenő a mesében az, hogy x-nek van barátja aki szinten az osztályba jár és nekem már 3 éve tetszik.

Aztán hallok egy ilyet, hogy megbeszél egy másik fiúval egy találkozót a barátja háta mögött?? Most komolyan? Ha az a fiú az én fium lenne én rá sem tudnék nézni másra és irkalni meg végképp nem irkalnek....

Kérdezik mi a baj a mai világgal...?

Na pont az ilyen emberek a baj

2018. szept. 30. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok kötözködni, de szerintem komolyabb gondok is vannak a világgal minthogy néhány ember hajlamos a hűtlenségre, minden korban voltak hűtlen emberek, annyi hogy akkor kevésbé verték nagy dobra illetve ha kiderült az jobban megbélyegezte a hűtlent mint manapság.
2018. szept. 30. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj ameddig komolyabb problémákra nincs rálátásod!
2018. szept. 30. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nyafogosnak tűnhetett és persze tudom én is, hogy sokkal de sokkal nagyobb gondok is vannak a világban mint ez. meg azt is tudom, hogy vannak hűtlen emberek de teljesen más ezt úgy hallani, hogy teljesen szerelmes vagy abba az emberbe akit csak úgy megcsaltak....
2018. szept. 30. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól hogy elmondod neki nem fog veled össze jönni.
2018. szept. 30. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem a mai világ problémája, hanem ezeké az embereké. Ilyenek mindig is voltak, legfeljebb nem beszélték meg egymással (nyilvánosan).
2018. szept. 30. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A II. világháborúban 60.000.000 (hatvan millió) ember halt meg. Ez pl nagyobb probléma egy hűtlenkedő tininél, de persze téged is meg lehet érteni maximálisan.
2018. szept. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!