Van valami mentális betegségem vagy ez egy normálisnak mondható dolog? 17L
Nem tudok szerepelni emberek előtt. Ha ilyen 3-6 ember van, az még nem gáz. Szépkiejtési versenyeket is nyertem, mert mindig csak 3 vagy 4 zsűri ült előttem.
Amikor az iskolában való “szerepléshez” érkezik a sor, na akkor már nagy gáz van.
Egyik felelésnél fullra remegett a kezem, pedig tudtam, hogy jókat mondok, mert megtanultam az anyagot, de valahogy mégis izgultam... talán azért, mert éreztem a szemem sarkából, ahogy néz az osztály és mindenki csak engem hallgat. Osztálytársam azt mondta, imádkozott, nehogy összeessek, annyira remegtem...
folyton remeg a kezem, de szerepléseknél annyira felerősödik, hogy mindenki azt hiszi mindjárt elájulok.
Most ez ellen mit tegyek? Szerintem egyáltalán nem normális, talán van valami tudat alatti mentális betegségem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!