Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted a magyarok többsége...

Szerinted a magyarok többsége szociálisan érzékeny?

Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. szept. 27. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
24%

Igen, amíg nem dolgozik olyan környezetben, ahol rádöbben, hogy egyszerűen ostobaság másokat sajnálni és másoknak segíteni. :)

Velem annak idején közölték az első héten a munkahelyemen, hogy "ha eddig nem voltál rasszista, itt majd az leszel". Mondtam nekik, hogy már átestem a tűzkeresztségen, szóval maximum "még rasszistább" lehetek. :D Meg ugye a szegény magyarokkal is gyakran probléma van... Szóval belőlem kiveszett ez a nagy sajnálat, meg segíteni-vágyás. Szerencsére. :) Persze ez nem jelenti, hogy gonosz vagyok a butább emberekkel... sőt, teljes mértékben korrektül és illemtudóan viselkedem... DE ha ők szemétkednek, akkor addig csűröm-csavarom a dolgot, hogy ők kérjenek elnézést akkor is, ha én tévedtem. :)

2018. szept. 27. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
a magyar egy visszamarodott elavult nép. utolsó bizonyítja ezt
2018. szept. 27. 20:47
 4/8 Nagy.bettike21 ***** válasza:
Egyeltalan nem... ( tisztelet a kivetelnek!!)
2018. szept. 27. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lol, persze, és az amcsik a legvékonyabbak, a brittek főznek a legjobban és az olaszoknak hangját se hallani soha.
2018. szept. 27. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Összességében nem. kisebb csoportokban tudnak az lenni. Megy az utcán valaki, összeesik: nagyon kevesen gondolják azt, hogy valóban segítségre szorul az egyén, és nem "csak egy" drogos.

Viszont:

Kisebb közösségekben, csoportokban segítik az emberek egymást mindaddig, amíg át nem b×k egymást valamikor. Ez beléjük ivódik (rossz élmény), így a "jótevékenységi kör" bezárul, ami kihat az össznépi társadalomra is (lásd az utcás példámat).

2018. szept. 28. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
⊂_ヽ   \\ _    \( •_•) F     < ⌒ヽ A    /   へ\ B    /  / \\ U    レ ノ   ヽ_つ L   / / O   / /| U  ( (ヽ S  | |、\  | 丿 \ ⌒)  | |  ) / `ノ )  Lノ (_//
2018. okt. 8. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó igazad van
2018. okt. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!