Szerintetek melyik a rosszabb?
Az arany középút a legideálisabb.
De ha a két véglet között kell választani én a túl sokat hisz magáról fajtát egy kicsit jobbnak találom.
Hogy miért?
Egy magát kevésnek gondoló, alacsony önbizalommal rendelkező embert a legtöbb esetben nagyon nehéz ráébreszteni arra, hogy ő is ér annyit mint bárki más, és ne becsülje le magát ennyire. Nagyon sok önbizalomhiányos ismerősöm van, és többen mondják nekik is, hogy nincs velük baj, ők is ugyanolyan emberek mint bárki más, de valaki/valami annyira tönkretette az önbecsülésüket, hogy túlzottan belemerültek ebbe a mocsárba, ahonnan nehéz őket visszahúzni. Nem lehetetlen, de nehéz.
Míg aki sokat hisz magáról, annak sok esetben szerintem könnyebb letörni a szarvát és leszállítani a földre.
Ha túl keveset hisz magáról az azért rossz, mert ezáltal lemond arról, hogy a képességeit teljesen kihasználja.
Ha túl sokat hisz magáról, akkor meg vakmerővé válhat, ő aztán mindent bevállal stílusúvá válhat.
Szerintem az a rossz, ha túl sokat hisz valaki magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!