Ki a példaképetek?
Messyourself és Lindsey Shaw
Én egy nagyon lehangolt lányzó voltam, de ez a kamerák előtt mindig optimista, akinek a nevetése ragadós megtanított a pozitív felfogásra és arra, hogy mennyivel jobbat tehetek magamnak és a külvilágnak egy mosollyal.
akik a semmiből lettek sikeresek
A környezetemben élnek, nem a filmekben.
Filmből pl jack sparrow.
Semmilye nincs, mégis motivált, pörög, boldog, van élete, emberek hallgatnak rá és követik, nők vannak oda érte, közben egy senki igazából, nincs hol laknia, csöves, mégis egy sztár. Persze mint karaktert értem.
Jézus :D Kinevettek már párszor miatta, így nem vallom be mindig. Nem vagyok egy templomba járós, vagy apáca alkat, de ha példaképről van szó, mindig ő ugrik be. Idővel rá kell döbbennünk, hogy mindenki bűnös valamennyire ezen a világon, én akkor koppantam nagyot, amikor szembesültem a ténnyel, hogy a szüleim is emberek, hibákkal, rossz döntésekkel (ugyanis előtte ők voltak a példaképeim). Jézus pedig... Tudom, az sem biztos, hogy létezett, de ő egy "mentsvár" nekem. Nem feltétlen úgy akarom elképzelni, ahogy a Biblia leírja, de én is szeretnék mindenkit szeretni és segíteni másokon.
Jöhetnek az üzenetek, hogy öregasszony lelkem van XD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!