Évek óta boldogtalan vagyok az egyedüllét miatt, mit tegyek, hogy változtatni tudjak a helyzeten?
Figyelt kérdés
Évek óta nincs senkim. Teljesen egyedül vagyok. Teljességgel emészt a boldogtalanság, hogy nekem nem sikerült találni senkit még, míg sok volt osztálytársam, iskolatársam boldog párkapcsolatban él, vagy már nős boldog apa és gyermeket nevel.
Én pedig egyedül vagyok pár, párkapcsolat nélkül. Nagyon nehezen viselem a ezt szomorú sorsom. Nagyon szeretnék boldoggá tenni valakit és egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni a szerette nővel, boldogságban. Szeretnék boldog lenni. Minden nap felteszem a kérdést, hogy mit tettem rosszul, hogy nekem ilyen a helyzetem és még nem jött össze eddig?
31 éves férfi vagyok.
2018. szept. 26. 19:39
11/14 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide ez a cigány téma?
2018. szept. 26. 21:03
12/14 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok.
2018. szept. 27. 12:22
13/14 Bogus20 válasza:
Én is hasonlóan éreztem amikor 31 éves voltam. Jelentkeztem társkeresőre, fél év után a 3. randin ismerkedtem össze jelenlegi férjemmel, ez volt 2 éve, most már van egy gyerekünk. Ha nem csinálok semmit, akkor nem is történik semmi, ilyen az én sorsom, de nálam semmi sem jött könnyen. Ami még segített, hogy volt előtte egy pszichopata barátom, mert általa nagyon jó emberismerő lettem, azóta sokkal jobban átlátok az emberek felszínén, és ez a megfelelő társ megtalálásához elengedhetetlen.
14/14 A kérdező kommentje:
Én is próbálkozom társkeresőn. Tinderezem, sajnos még nem volt olyan szerencsém hogy összejöjjön egy randi, pedig már egy éve fenn vagyok a tinderen.
2018. okt. 2. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!