A 40-es nők miért beszélnek olyan sokat?
Figyelt kérdés
Legalábbis akiket én ismerek mind ilyenek.2018. szept. 25. 14:13
1/9 anonim válasza:
Ez olyan hülye kérdés. Nem azért beszél sokat, mert negyvenes, hanem mert ilyen. Aki csendesebb, az nem lesz egyre beszédesebb az évekkel :D
Én nem beszélek sokat a negyvenhez közel sem. És aki hasonlókorú barátnőm sokat beszél, az sokat beszélt 20 évesen is.
2/9 anonim válasza:
Az én környezetemben a 70-es nők beszélnek sokat:D
3/9 anonim válasza:
28 vagyok, szüleim,párom szerint sokat beszélek.
NEM korfüggő basszus, ki ilyen ki olyan
4/9 anonim válasza:
Valóban nincs összefüggés a két dolog között, a nők általánosságban többet szeretnek beszélni, mert számukra sokkal meghatározóbb szerepe van a kapcsolódásban. Őket szívesebben is hallgatom, mint a huszonéveseket, hozzá tudnak szólni sokkal több mindenhez, megértik, amit beszélek, és vannak nagyon jó meglátásaik.
5/9 anonim válasza:
Azért mert eljutottak egy olyan korba,ahol már elhiszik,hogy ennyi évesen már csak okos vagyok...végül is. A 100 évesek is karattyolnak,már maguk se tudják miért.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy "okosnak hiszik magukat", hanem mindig beszélgetnek valakivel valamiről,általában egymással.
2018. szept. 25. 15:38
7/9 anonim válasza:
#6:
Miért, te nem szeretsz valakivel beszélni valamiről, vagy most mi a probléma? :D
8/9 anonim válasza:
A férjük sokáig dolgozik, amikor hazaér inkább kimegy gazolni, kapálni, vagy elmegy a kocsmába, így kivan éhezve a figyelemre a nő.
Ha megfigyeled semmi értékeset sem mond, csak kiüríti a panasz-zacskóját.
9/9 anonim válasza:
Mert már van mit mondanijuk az el×tt életükről, és mivel a "stabil" partnerük többnyire nem hallgatja meg őket, így valakiknek el kell mondaniuk a mondanivalójukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!