Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek van olyan tárgy ami...

Nektek van olyan tárgy ami nagyon fontos nektek? Mi a története?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amitől sose válnátok meg, és ha el akarnák venni tőletek akkor se adnátok. Ezen túl lehet bármi.
2018. szept. 23. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Telefon. Tudok bele írni, van egy applikáció amiben vezetem a naplóm, gondolataim leírom, és akárhol vagyok, ilyen biztonságérzetet ad, hogy "minden itt van nálam", ha kell bárkit elérek rajta, bármit megnézhetek, stb.
2018. szept. 23. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Analízis 2
2018. szept. 23. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen.

Vannak dolgaim, amiket kaptam számomra fontos emberektől és kötődöm hozzájuk olyan szinten, mint bárki, amit kap a barátoktól, családtól. De semmilyen tárgy nem olyan fontos, hogy ne válhatnék meg tőle.

Vannak, amiket nagyon szeretek, mert nagyon jól néz ki és akár kaptam is, de az akkor is csak egy tárgy.

Max fényképek, mert azokat nem lehet újravásárolni. De ez ugye alap.

Ilyen plüss,ruha, ékszer akármi nincs.

2018. szept. 23. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
A naplóimat nem adnám senkinek, mert titkosak. :) Vannak olyan tárgyaim, amik emlékeztetnek valakire vagy valamire, de azoktól meg tudnék válni, mert úgyis az emlék a lényeg és nem a tárgy.
2018. szept. 23. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Van 4 ilyen tárgyam ha lelőnének sem adnám mondtam, hogy avval együtt temessenek el.
2018. szept. 24. 00:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Van egy pár, igen. Ezeket számomra nagyon fontos személytől kaptam, kézzel készült dolgok, nem csak úgy vásárolt.
2018. szept. 24. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kötődöm tárgyakhoz, nem vagyok hajlandó rá. Van egy kis emlékes dobozom, amiben az utazásaim közben gyűjtött mementókat tartom (vicces szórólap, vonatjegy, térkép mindenhonnan, ilyesmi apróságok), ezek fontosak, de ha kellene akkor ezektől is bármikor meg tudnék válni bármiféle fájdalom nélkül.
2018. szept. 24. 11:22
 8/9 anonim válasza:
Az első “szerelmemtől” kapott gyertyákat, egyéb dolgokat megőriztem. Viszont dísztárgyakat, emlékeket nem igazán szeretek őrizgetni, de ez a személy miatt fontos a szívem számára. Feleleveníti bennem azokat a perceket, amikor boldog lehettem egy kis ideig ebben az életben...
2018. szept. 24. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy játékkutya: sokmindent élt át velem.
2018. szept. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!