Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ahhoz, hogy eltudja...

Mit tegyek ahhoz, hogy eltudjam fogadni a saját arcom?

Figyelt kérdés

2018. szept. 22. 23:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te vagy az "apáca" című film fő gonosza? :)
2018. szept. 23. 00:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés lényege? mire akarsz kilyukadni? Mit vársz a másiktól, mit akarsz tőlünk?? Figyelem hiányod van vagy mi a f..szom?!!!
2018. szept. 23. 00:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egyél rajzszöget vagy igyál kromofágot. :D

Komolyra fordítva nézd meg hány olyan ember van, akinek még a napi betevője sincs meg, nemhogy tükre, hogy azon agyaljon hogy néz ki. :)

2018. szept. 23. 01:37
 14/20 A kérdező kommentje:
Rendben. Igazatok van. Bocs hogy élek.
2018. szept. 23. 01:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Te vagy az Tunyaság?
2018. szept. 23. 04:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Én gyűlölöm magam, ha ne soroljam. Erre neked is az lenne a megoldás ha lenne valaki aki elfogad. Több szerencséd neked ..
2018. szept. 23. 20:46
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 Miből gondolod, hogy az önmagunk elfogadására való képesség valaki mástól függ? A többieknek üzenem, hohy se tunyaság vagy mi a tököm, se az apácából a démon, se figyelmre éhes unatkozó p_csa, se semmi nem vagyok. Feltettem egy kérdést, arról ami belül nyomaszt már rég. Köszönöm azoknak, akik segíteni próbáltak. Valószínűleg ebből pszichológus lesz.
2018. szept. 24. 21:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért mert szerintem ebbe segítség lehet valaki.. Személy szerint ha az életbe először elfogadna valaki és nem két hét után elküldene anyámba hogy jól is teszem hogy megölöm magam, az valószínűleg hozzásegítene.
2018. szept. 24. 21:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Nálam nem az a probléma, hogy nincs olyan aki elfogadna. De valószínű régi gyerekkori sérelmekre vezethető vissza ez a sz.r önkép, mert sokat bántottak a külsőm miatt. Mára már ez a bántalmazó közeg nincs jelen, de a probléma mégis megmaradt, nyomot hagyott. Amit most is szenvedek. Nem tudom, neked milyen problémáid vannak, de remélem sikerül egyszer megoldanod vagy lesz elég erőd, ahhoz, hogy segítséget kérj.
2018. szept. 24. 21:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Én csak egy kiutat látok.. Nekem csak az az 1 bizonyos ember kellett volna ;) Sok sikert
2018. szept. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!