Mièrt ilyenek a nők?
Fillères Nők milliós igènyek!
Az tapasztaltam nèhány nőben hogy nagyon femthordják az orrukat, azt hiszik ők az atyaúristenek.. A kedves szavakat már nem is èrtèkelik, vagy ha illemtudó vagy.. Ezt tapasztalom. Ha mègkerded egy nőtől hogy van e kedved ismerkedni, vagy nem ìr vissza, vagy azt ìrja mèg is hogyan kèpzeled ezt? WTF. Ha azt ìrnám vagy mondanám, csá te kur*** dugunk egyet??? 10ből-8 igent mondana... Mi törtènt az èvek alatt??? Ha megpróbálsz udvarolni, le sem szarnak, lehetsz te bármilyen jól öltözött... A pènz körűl forog a világ, ha van pènzed kaphatsz pinát is.. Nem szaros 2-3 kilókról beszèlek.. A normális helyes kedves rendes pasik mièrt nem kellenek nektek, mièrt vagytok mindig elutasìtóak, mièrt hiszitek azt hogy ti vagytok a világ mindensègei.... Válaszokat!
Hallottál már a nice guy kifejezésről?
Te pont olyan vagy :D
Nem kéne általánosítani. De ilyen személyiséggel nem csodálom, hogy nem akarnak ismerkedni, ahogy beszélsz a nőkrők..
Nem tudom hány éves vagy és hány éves nők körében próbálkozol.
De talán nem is a facebook-on kéne rájuk írnod, nekem a barátnőim kifejezetten nem szeretik, ha ismeretlenül rájuk írnak a pasik.
Ismerkedj élőben.
"Mit kell ezen hisztizni? Azért az élet ennyire nem bonyolult. Ilyenkor mindig az a Szabó Magda-idézet jut eszembe, hogy az élethez kell egy reális érzék, hogy mi az, ami tényleg probléma, és mi mi csak bosszankodás."
Szerintem azért a hisztizés, mert az ember szereti általában nélkülözhetetlennek és feledhetetlennek gondolni magát :-) És jön a kopp, hogy nem mindenki számára vagyunk azok.
Szerintem az esetek 90 %-a csak bosszankodás, mert az ember szeret magának problémákat gyártani, ha épp nincs (túl sok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!