Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs kedvem kimozdulni....

Nincs kedvem kimozdulni. Inkább olvasnék/ pihennék itthon. Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm hívott ma kocsmázni, iszogatni ide-oda de semmi kedvem nincs ezekhez... egyre gyakrabban mondom le az ilyen programokat. Már kezd kínos lenni...De egyetem mellett egyébként is szeretnék a tanulásra koncentrálni és olyan programokra elmenni inkább amik igazán érdekelnek pl egy koncert lesz jövő héten arra
2018. szept. 15. 08:45
 1/5 anonim válasza:
100%
Ez teljesen normális, nem gáz.
2018. szept. 15. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Sokan így vannak ezzel, főleg itt a gyakorin. Néha azért menj el, nekem voltak olyan barátaim (ismerőseim?) akik egy idő után feladták és nem hívtak.
2018. szept. 15. 09:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Csomóan közülük olyan, hogy egész nyàron hívtam és mindig lemondták.. pedig tudják hogy egyetem mellett kevésbé érek rá. Egyébként heti 1x elmegyek “szórakozni” de azt általában hetekkel előre eltervezem
2018. szept. 15. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó az úgy, ahogyan van.
2018. szept. 15. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én fordítva vagyok. A barátaim vagy elfoglaltak, vagy inkább otthon ülnek. Ezért nekem is csak ez marad...
2018. szept. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!